19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5933
EURO34.8845
ALTIN2503.5

Erikli Türkiye’nin en sevilen suyu seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erikli Türkiye’nin en sevilen suyu seçildi
Abone ol
Ipsos & Mediacat işbirliği ile bu yıl 9. kez düzenlenen “Türkiye’nin En Sevilen Markaları” araştırmasında Ambalajlı Su Kategorisi’nin birincisi yine Erikli oldu.
Ipsos & Mediacat işbirliği ile bu yıl 9. kez düzenlenen “Türkiye’nin En Sevilen Markaları” araştırmasında Ambalajlı Su Kategorisi’nin birincisi yine Erikli oldu.

Erikli, geçtiğimiz yıl açılan Ambalajlı Su Kategorisi’nde rakiplerini büyük farkla geride bırakarak üst üste ikinci yıl bu önemli ödülün sahibi oldu. Uludağ’dan gelen eşsiz lezzetinin, yarım asrı aşan marka mirasının ve yüksek hizmet kalitesinin, Erikli’yi ikinci kez en sevilen su markası yaptığını vurgulayan Erikli Marka Müdürü Gözde Akyıldız şunları ifade etti:



“Tüketicilerimiz tarafından ikinci yıl üst üste bu unvana layık görülmek, bugüne kadar yaptığımız sıkı ve disiplinli çalışmanın meyvesi olarak büyük bir gurur yaşattı. Erikli olarak her adımda tüketicilerimizin farklı tüketim ihtiyaçlarına göre yeni ürünler geliştiriyoruz. Farklı tüketim okazyonlarına özel olarak ürettiğimiz Erikli çoklu paketleri buna en iyi örnek. Bu doğrultuda, bize yaptığımız sıkı çalışmanın karşılığını veren tüketicilerimize çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımıza, bugüne kadar olduğu gibi sürdürülebilir başarı hedefiyle devam edeceğiz.



Bu kapsamda tüketicilerin Erikli lezzetine istediği an, çok daha kolay bir şekilde ulaşabilmesi için Erikli Mobil Sipariş Uygulaması’nı geliştirdik. Hayata geçirdiğimiz projelerimizle, bulunduğumuz sektörde fark yaratıyor, tüketicilere sürekli değer katıyoruz. Diğer taraftan, kaynağımızı aldığımız Uludağ’a ve Bursa’ya büyük önem veriyor, bölgeyi yatırımlarımızla destekliyoruz”

2014 yılında Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) sonuçlarına göre “tüketiciyi en çok memnun eden marka” seçilen Erikli, müşteri hizmetleri alanındaki liderliğini sürdürürken, 2016 ‘“A.L.F.A. Awards”ta İçecek sektörü birincisi olarak müşteri deneyimini en iyi yöneten markalardan biri olduğunu kanıtladı. Erikli, eşsiz lezzetini aldığı Uludağ’a ve tüketicilerine duyduğu şükranı, “Kalpten Bir Teşekkür” sloganı etrafında şekillendirdiği çalışmalarıyla ifade ediyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar