28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.358
EURO35.1472
ALTIN2304.0

Erdemli Tema Vakfından Başkan Tollu’ya Plaket

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli Tema Vakfından Başkan Tollu’ya Plaket
Abone ol
Erdemli TEMA Vakfı Erdemli Belediyesini ziyaret etti.
Erdemli TEMA Vakfı Erdemli Belediyesini ziyaret etti.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya vakfa sunduğu katkılardan dolayı teşekkür eden TEMA Yöneticileri Başkan Tollu’ya bir plaket sundular. Başkan Tollu, yaptığı açıklamada çevreye verdikleri önemden bahsederken, belediye olarak bundan sonra da her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Erdemli TEMA Vakfı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti.

Teşekkür ziyareti olarak nitelendirilen görüşmede Başkan Tollu’ya TEMA’ya ve çevreye verdiği destekten ve önemden dolayı bir teşekkür plaketi verildi.

Başkan Tollu, burada yaptığı açıklamada kendisine bu ödülü layık görenlere teşekkür ederken; bu tür destekleri her zaman vermeye devam edeceklerini söyledi. Bugüne kadar yer sıkıntısı yaşayan Erdemli TEMA’ya Erdemli Sahil Bandında yer tahsisinde bulunduklarını beyan eden Tollu, TEMA gibi önemli bir kuruluşa yardım etmenin son derece gurur verici olduğunun altını çizdi. Tollu, bundan sonra da bu tür desteklerin belediye olarak süreceğini vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tollu’dan sonra söz alan TEMA Vakfı Erdemli Temsilcisi Haluk Gülle, şu açıklamaları yaptı:
“Biz Tema olarak Erdemli başta olmak üzere her yerde doğayı çevreyi korumaya devam edeceğiz. Biz Erdemli Belediyesinin gönül elçileriyiz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Zaten Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tolu, derneğimizin gönüllüsüdür. Biz Tema ve Erdemli Belediyesi olarak 2 büyük aileyiz. Sayın Başkana bir teşekkür mektubu veriyoruz.  2014-2015 Faaliyet yılında yaşanabilir bir gelecek için sorumluluk üstlenerek TEMA Vakfı çalışanlarına gönüllü destek verdiniz. Hep birlikte toprağı bereketli, suyu temiz, ormanı yeşil, milyonlarca canlının birlikte yaşadığı bir dünya yaratmaya bir adım daha yaklaştık. TEMA Vakfı'na verdiğiniz gönülden desteğe teşekkür ediyor, sizi hep aramızda görmeyi diliyoruz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar