19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5931
EURO34.7073
ALTIN2524.9

Erdemli Belediyesinin ÇKA Projesi Kabul Edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdemli Belediyesinin ÇKA Projesi Kabul Edildi
Abone ol
Erdemli Belediyesinin Çukurova Kalkınma Ajansına sunmuş olduğu Proje hazırlama ve Proje Yönetimi” isimli teknik eğitim desteği projesi kabul edildi.
Erdemli Belediyesinin Çukurova Kalkınma Ajansına sunmuş olduğu Proje hazırlama ve Proje Yönetimi” isimli teknik eğitim desteği projesi kabul edildi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada belediye olarak bundan sonra bu tür projelere daha çok ağırlık vereceklerini vurguladı.

Erdemli Belediyesi, Çukurova Kalkınma Ajansına (ÇKA) sunduğu proje hazırlama teknik eğitim desteği projesinin kabul edildiğini duyurdu.

Adana ÇKA kurumunda ÇKA Genel Sekreteri Lütfi Altunsu ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu tarafından imza altına alınan sözleşmeye göre, proje hazırlama eğitiminin verileceği bildirildi.

Proje kapsamında 20 kişilik belediye personeline verilecek olan proje hakkında konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye olarak bundan sonra hibe projelerine daha çok ağırlık vereceklerini belirterek, özellikle de Erdemli’nin, vatandaşların, toplumun gelişmesi adına da buna çok büyük ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi.

Bu tür projelerin özellikle de Avrupa Biriliği tarafından verilen hibe projelerinin şehrin gelişmesi adına son derece önemli olduğunu kaydeden Tollu, bu konuda daha eğitimli ve stratejik olarak personellere bu eğitimi vermeyi düşündüklerini ifade etti.

AB Projeleri için oluşturulan havuza Türkiye’nin de para gönderdiğini fakat Türkiye’de yapılan projeler karşılığında alınan paranın verilen miktarı karşılamadığını kaydeden Tollu, “havuza her yıl para ödüyoruz fakat yeteri kadar proje yapamadığımız için Türkiye olarak bu ödediğimiz paranın karşılığını alamıyoruz. Bu noktada Erdemli Belediyesi olarak önce bu işin eğitimini almak istedik. Bundan sonra daha çok proje hazırlayıp, şehrimize ve vatandaşlarımıza faydalı olacağız” dedi.

Belediye çalışanlarınca hazırlanan ve ÇKA tarafından bu projenin tüm finansmanının ÇKA tarafından karşılanacağı dile getirilirken, eğitimlerin 21 Aralık 2015 tarihinde başlayacağı belirtildi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar