25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5242
EURO34.9846
ALTIN2433.4

Bestseller Bir Günde Elde Ettiği 15 Milyon Euro’luk Gelirinin Tamamını Çocuklara Bağışladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bestseller Bir Günde Elde Ettiği 15 Milyon Euro’luk Gelirinin Tamamını Çocuklara Bağışladı
Abone ol
Jack & Jones ve Vero Moda gibi dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran Bestseller, ‘’Give-A-Day’’ kampanyası kapsamında 10 Nisan’da tüm dünyada elde ettiği 15 Milyon Euro'luk satış gelirinin tamamını çocuklar yararına çalışan çeşitli yardım kuruluşlarına bağışladı. Türkiye’de elde edilen gelirlerin yarısı ise Lösev’e aktarıldı.
Jack & Jones ve Vero Moda gibi dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran Bestseller, ‘’Give-A-Day’’ kampanyası kapsamında 10 Nisan’da  tüm dünyada elde ettiği  15 Milyon Euro'luk satış gelirinin tamamını çocuklar yararına çalışan çeşitli yardım kuruluşlarına bağışladı.

Türkiye’de elde edilen gelirlerin yarısı ise Lösev’e aktarıldı.

Jack & Jones ve Vero Moda markaları ile tanıdığımız Danimarkalı Bestseller, ‘’Bir Bütün Olmak ve Topluma Fayda Sağlamak’’ felsefesinden yola çıkarak 10 Nisan’da dünya çapında ‘’Give-A-Day’’ isimli bir yardım günü düzenledi. Give-A-Day çerçevesinde firmanın dünya genelindeki tüm operasyonları üzerinden edindiği 15 Milyon Euro tutarındaki satış gelirlerinin tamamı çocuklar için çalışan yardım kuruluşlarına bağışlandı.

Türkiye’nin de dahil olduğu bu anlamlı proje kapsamında, 10 Nisan günü Jack & Jones ve Vero Moda mağazalarından yapılan alışverişlerden ve firmanın diğer operasyonlarından elde edilen gelirin yarısı LÖSEV’in (Lösemili Çocuklar Vakfı) ‘Bir tuğla da siz koyun’ projesine bağışlandı. Gelirlerin diğer yarısı ise yine çocuklar yararına dünyada faaliyet gösteren Save the Children, Unicef ve GAIN (The Global Alliance for Improved Nutrition) organizasyonlarına aktarıldı.

Konu hakkında konuşan LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya ÜNVER ‘’Bestseller’ı tüm dünyada hayata geçirdiği bu anlamlı projeden ötürü kutluyoruz. 10 Nisan günü Türkiye genelinde elde edilen bu bağış Avrupa’nın ilk ülkemizin en donanımlı Onkoloji Kenti ve hastanesi LÖSANTE’nin yapımı için başlattığımız ‘Bir tuğla da siz koyun’ kampanyamıza çok anlamlı bir destek sağladı’’ şeklinde konuştu.

Konu hakkında konuşan Bestseller Kurumsal Sürdürülebilirlik ve İletişim Direktörü Mogens Werge ise; "Give-A-Day bizler için başarımıza dayanak oluşturan toplumlara borcumuzu ödemek ve ihtiyacı olan insanlara yardım etmek anlamına geliyor. Bu kampanya sırasında müşterilerimizin ve çalışanlarımızın büyük desteği ve bağlılığına tanık olduk. Bugün elde ettiğimiz bu başarıdan gurur duyuyor; bunu mümkün kılan müşterilerimiz ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz,’’ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar