19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5933
EURO34.6922
ALTIN2522.3

Arzum Onan "Fark Yaratan Öğretmen"ini Anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arzum Onan "Fark Yaratan Öğretmen"ini Anlattı
Abone ol
Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV)’nın geçen yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle hayata geçirdiği Fark Yaratan Öğretmen kampanyasına 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan da destek verdi.
Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV)’nın geçen yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle hayata geçirdiği Fark Yaratan Öğretmen kampanyasına 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan da destek verdi.

Arzum Onan kampanya için çektiği videoda fark yaratan öğretmeni olarak, ilkokul öğretmeni Cemil Ünlü’yü anlattı. Yalnızca bir yıl gibi kısa bir süre öğrencisi olmasına karşın Cemil Öğretmeni müthiş yaşam enerjisiyle hatırladığını söyleyen Onan, ilkokul arkadaşlarıyla hala görüşmesinin mimarı olarak da bu kıymetli öğretmenini gösterdi. Bugün hala Cemil Öğretmenin birçok öğrencisi için fark yaratmaya devam ettiğine inandığını söyleyen Arzum Onan, ÖRAV vesilesiyle kendisine yıllar sonra sevgi ve hürmetlerini iletmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Arzum Onan’ın fark yaratan öğretmen videosuna http://farkyaratanogretmen.com/ web sayfasından ve ÖRAV’ın sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabiliyor.

Geçen yıl Haldun Dormen, Sunay Akın, Arda Türkmen, Sinan Güler ve Ayşegül Aldinç’in çektikleri videolarla destek verdikleri “Fark Yaratan Öğretmen” kampanyasına bu yıl Arzum Onan dışında, Altan Erkekli, Açelya Akkoyun, Bülent Seyran, Dağhan Külegeç, Engin Hepileri, Hülya Koçyiğit, Kayhan Yıldızoğlu, Kenan Vural, Levent Can, Muratcan Güler ve Özge Borak da katıldı.

“Fark Yaratan Öğretmen” kampanyası

Öğretmen Akademisi Vakfı kendi hayatında “fark yaratan öğretmeni” olan herkesi hikayesini paylaşmaya ve öğretmenini gururlandırmaya çağırıyor.

Fark Yaratan Öğretmen kampanyası için katılımcılar, Kasım ayı boyunca farkyaratanogretmen.com sayfasını ziyaret ederek ya da ÖRAV’ın sosyal medya hesapları üzerinden #farkyaratanöğretmen etiketiyle en değer verdiği öğretmeniyle ilgili anısını yazı, video ya da fotoğrafla paylaşabilecek. Kampanya bitiminde ise farkyaratanogretmen.com web sitesinde anılarını paylaşan katılımcılar arasından jürinin oylarıyla seçilen bir hikayenin sahibi, eğer hala hayatta ise “fark yaratan öğretmeni” ile buluşma fırsatı yakalayacak. Kampanyanın en beğenilen hikayesi, Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından Kasım ayında düzenlenecek Eğitim Şenliği’nde açıklanacak.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar