19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3471
EURO35.1366
ALTIN2237.9

Anadolu Sigorta’dan Kadın Sağlığına Önemli Katkı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Sigorta’dan Kadın Sağlığına Önemli Katkı
Abone ol
İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü’ne mamografi cihazı bağışlayan ve hastane bünyesinde Mamografi Birimi’nin açılışını yapan Anadolu Sigorta, topluma karşı olan sorumluluğunun gereği olarak gerçekleştirdiği faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.
İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü’ne mamografi cihazı bağışlayan ve hastane bünyesinde Mamografi Birimi’nin açılışını yapan Anadolu Sigorta, topluma karşı olan sorumluluğunun gereği olarak gerçekleştirdiği faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Mamografi cihazının teslimi amacıyla İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü’nde gerçekleştirilen törene, Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Aran ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken’in yanısıra Genel Müdür Yardımcıları Filiz Tiryakioğlu Metin Oğuz ve Erdinç Gökalp, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Fakülte Yönetim Kurulu Üyeleri ve Onkoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kizir katıldı.

Katkılarından dolayı; Hakan Aran ve Musa Ülken’e plaket sunulan törende, Anadolu Sigorta çalışanları adına hazırlanan plaketi ise Kurumsal İletişim Müdürü Berna Ergüntan aldı.

Törende konuşan Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, “Günümüzde maalesef inkar edilemeyecek bir sağlık gerçeği varsa o da, kanserin artık yaşamımızın bir parçası haline geldiği. Belki de modern dünyanın bize sağladığı konforun ve yeni yaşam tarzımızın bir sonucu olarak kanser ile bugün daha acımasız şekilde karşı karşıyayız. Meme kanseri ise günümüzde kadınlarda görülen kanserler içinde birinci sırada. Ancak bizler, bu hastalığa karşı tamamen çaresiz değiliz. Kansere karşı olan mücadelede, özellikle de meme kanseri için, erken teşhisin ne derece kritik bir rol oynadığını, artık bugün hepimiz biliyoruz. İşte bu erken teşhis sürecinin bir parçası olarak, İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü’nün kullanımına mamografi tarama cihazını teslim ediyoruz” dedi.

Toplumda sağlık sigortasının yaygınlaşması ile ilgili de görüşlerini paylaşan Musa Ülken, özel sağlık sigortalarının güçlenmesiyle beraber, devletin üzerindeki sağlıkla ilgili mali yükün daha dengeli şekilde dağılacağını ve kamu hastanelerinde oluşan yoğunlukların zaman içinde azalacağını söyledi.

Musa Ülken sözlerini sağlık sektöründe, kimi zaman zor koşullar altında görev yapan tüm sağlık çalışanlarına, bir yurttaş olarak teşekkürlerini sunarak tamamladı.

Anneler Günü ve Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Ücretsiz Tarama

Anadolu Sigorta, İstanbul Üniversitesi’yle gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında, mamografi cihazının teslimi sonrası, toplumda meme kanseri ile mücadele konusunda bilinçlenmeyi sağlayabilmek amacıyla, önümüzdeki 3 yıl boyunca, Anneler Günü ve Dünya Kadınlar Günü’ne denk gelen iki haftada, aynı cihazla ücretsiz mamografi tarama kampanyaları da düzenleyecek.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar