25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.496
EURO34.9443
ALTIN2429.3

Anadolu Sigorta ve Anadolu Hayat Emeklilik’ten Ortak Kampanya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Sigorta ve Anadolu Hayat Emeklilik’ten Ortak Kampanya
Abone ol
Anadolu Sigorta ve Anadolu Hayat Emeklilik ortak bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında Anadolu Hayat Emeklilik, Anadolu Sigorta’nın konut, sağlık ve kasko bireysel müşterilerine 100 TL ek katkı payı hediye ediyor.
Anadolu Sigorta ve Anadolu Hayat Emeklilik ortak bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında Anadolu Hayat Emeklilik, Anadolu Sigorta’nın konut, sağlık ve kasko bireysel müşterilerine 100 TL ek katkı payı hediye ediyor.


Buna karşılık Anadolu Hayat Emeklilik’ten bireysel emeklilik, birikimli hayat ya da gelir sigortası bulunan müşteriler de, Anadolu Sigorta’dan satın alacakları konut, sağlık ve kasko sigortalarında bireysel indirimler kazanıyor.


Anadolu Hayat Emeklilik’in, Anadolu Sigorta müşterilerine özel düzenlediği ‘Ek Katkı Payı Kampanyası 7 Kasım 2014 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında Anadolu Sigorta’da geçerli bireysel bir konut, sağlık veya kasko sigortası bulunan müşterilerin, Anadolu Hayat Emeklilik’ten “Geleceğe Yatırım” veya “Ev Hanımları Emeklilik” planları dâhilinde yeni teklif imzalayarak bireysel emeklilik hesabı açtırmaları durumunda, kampanya koşulları dâhilinde tek seferlik 100 TL ek katkı payı kazanacak. 


Kampanya koşullarına uygun ürüne sahip Anadolu Hayat Emeklilik müşterileri ise, Anadolu Sigorta’dan ferdi olarak satın alacakları konut sigortalarında yüzde 35, sağlık sigortalarında yüzde 15 ve kasko sigortalarında yüzde 5 indirim hakkı kazanıyor. Bu özel indirimler 7 Kasım 2014 tarihine kadar devam edecek.


Kampanyalarla ilgili ayrıntılı bilgi için: anadoluhayat.com.tr ve anadolusigorta.com.tr


Anadolu Sigorta hakkında:


1925 yılında Atatürk’ün isteğiyle Türkiye’nin ilk milli sigorta şirketi olarak kurulan Anadolu Sigorta, tüm elementer sigorta branşlarında faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana öncü pozisyonunu muhafaza eden ve sektöründe referans alınan uygulamalara imza atan Anadolu Sigorta, yurt çapına yayılmış geniş acente ağı ile sigortalılarına hizmet vermektedir Profesyonel acentelere ek olarak, Türkiye İş Bankası’nın tüm şubeleri ile Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Arap Türk Bankası, Alternatifbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Aktif Yatırım Bankası ve Finansbank şubeleri de şirketin acentesi olarak çalışmaktadır. Anadolu Sigorta’nın; İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir, Adana, Samsun, Trabzon, Bursa illerinde Bölge Müdürlükleri ve Lefkoşe’de ise Kıbrıs Şubesi bulunmaktadır.


Anadolu Hayat Emeklilik hakkında:


Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında “Türkiye’nin ilk hayat sigortası şirketi” olarak kuruldu. Halka açık ilk ve tek emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik, Birikimli Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sistemi ile en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. 800 bini aşan katılımcı sayısıyla Anadolu Hayat Emeklilik, ulaştığı fon büyüklüğü ile Sistemdeki lider pozisyonunu güçlendirmeye devam ediyor. Sistemden emekli olan kişi sayısında da öncü konumunu koruyan Şirket, Sistem emeklilerinin yüzde 35’ine sahip. Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunan Şirketin; İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, İzmir, Antalya ve Trabzon’da Bölge Müdürlükleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik sayısı 375’i aşan direkt satış ekibi, 315’e yakın özel acentesi ve Türkiye İş Bankası, Anadolubank ve Albaraka’nın toplam bin 600’ü aşan banka şubeleri aracılığıyla hizmet sunuyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar