16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5042
EURO34.5858
ALTIN2486.8

Alışverişin app’i Hopi 6 ayda 2,5 milyon üyeye ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alışverişin app’i Hopi 6 ayda 2,5 milyon üyeye ulaştı
Abone ol
Boyner Grup’un yeni icadı Hopi, altıncı ayında 2,5 milyon üyeye ulaştı.
Boyner Grup’un yeni icadı Hopi, altıncı ayında 2,5 milyon üyeye ulaştı.

Hopi’liler alışverişlerinde 30 milyon Paracık kazandılar ve bu Paracık’ları katlayarak 50 milyon Paracık olarak harcadılar.

Hopi’nin başarısını değerlendiren Boyner Grup CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ile Hopi’nin marka yüzü Tolga Çevik, gelecek dönemde de birlikte ilerlemeye devam edecekleri mesajını verdiler.



Tolga Çevik’in sadece Hopi’nin marka yüzü değil, aileden biri olduğunu söyleyen Cem Boyner, “Mobil ödeme fonksiyonunun Hopi’ye eklenmesiyle birlikte Hopi’nin ölçeklenmesi daha da hızlanacak.

Hedefimiz, Hopi sayesinde müşterilerimizin alışverişin her aşamasında eşsiz bir deneyim yaşamasını ve iyi hissetmesini sağlamak” dedi.

Boyner Grup’un yeni icadı Hopi, altı ayda 2,5 milyon üyeye ulaştı. Hopi, üyelerine bugüne kadar 30 milyon Paracık kazandırırken Hopi’liler üye markalardan yaptıkları alışverişlerde bu Paracık’ları katlayarak 50 milyon Paracık olarak harcadılar.

Hopi’li işlem hacmi 700 milyon TL’ye ulaştı

Hopi’nin perakende sektörünün dinamiklerini değiştirme, müşteriler ve markalar için değer yaratma misyonuyla yola çıktığını vurgulayan Boyner Grup CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner şunları ifade etti:

“Hopi, genel kampanya ve indirimler yerine, müşterilere yaşam tarzları, beğenileri ve alışveriş alışkanlıkları doğrultusunda kişiselleştirilmiş teklifler ve kampanyalar sunuyor. Hopi’liler kendi ihtiyaçlarına ve alışveriş alışkanlıklarına uygun kampanyalardan yararlanarak alım güçlerini artırırken üye markalar da doğru müşteriye, doğru zamanda, doğru kampanyayı sunarak trafik, satış, ciro ve yeni müşteri kazanımını artırıyorlar. Müşteriyle marka arasında ‘kazan-kazan’ ilişkisi kuran Hopi hızla sevildi ve benimsendi. Hopi’lilerin yarısından fazlası Hopi’yi alışverişinin ayrılmaz bir parçası görüp aktif şekilde kullanıyor. Hopi kampanyaları sayesinde yüzde 20 trafik artışı, yüzde 50 ciro artışı elde eden üye markalarımız oldu. Hopi ile yapılan işlem hacmi de 700 Milyon TL’ye ulaştı.”

Hopi 2.0’a sayılı günler kaldı

Herkesin Hopi’sinin birbirinden farklı olduğunu ve müşteriyi tanıdıkça kişiselleşmenin arttığını sözlerine ekleyen Cem Boyner, gelecek dönemde Hopi’ye eklenecek yeni özelliklere de değindi. Hopi 2.0’a sayılı günler kaldığının altını çizen Cem Boyner, eklenecek yeni özellikler arasında en önemlilerinden birinin mobil ödeme olduğunu söyledi.

Cem Boyner, “Hopi ile en iyi ürüne en iyi kampanya ile ulaşan müşterilerimiz ödemeyi de cüzdanına ihtiyaç duymadan Hopi’siyle tamamlayabilecek. Mobil ödeme fonksiyonunun Hopi’ye eklenmesiyle birlikte Hopi’nin ölçeklenmesi daha da hızlanacak. Hedefimiz, Hopi sayesinde müşterilerimizin alışverişin her aşamasında eşsiz bir deneyim yaşamasını ve iyi hissetmesini sağlamak” diye konuştu.

Tolga Çevik’le yola devam

Hopi için karakterden karaktere bürünen başarılı oyuncu ve komedyen Tolga Çevik’in rol alacağı yeni reklam filmleri gelecek dönemde de devam edecek. Başarılı oyuncu ve komedyen Tolga Çevik “Kampanyanın başarıya ulaşması beni çok mutlu ediyor. En başından beri güzel yorumlar alıyordum ancak artık sokakta insanlar beni durdurup ‘Hopi şöyle bir kampanya yapsa ne güzel olur’ diyerek önerilerini paylaşıyorlar. Hopi’nin bu kadar benimsenmesinden son derece memnunum. Boyner Grup ailesiyle ve Hopi ekibiyle çalışmak benim için çok güzel bir deneyim oldu. Kendimi aileden biri gibi hissediyorum” dedi.

Cem Boyner, “Hopi’nin kişiye özel bir alışveriş asistanı olduğunu anlatabilmek için reklam kampanyamızı ‘herkesin bir Hopi’si var’ teması üzerine kurguladık. Tolga Çevik’in üstün yeteneğiyle farklı karakterlerin Hopi’sini en iyi şekilde canlandıracağını ilk andan beri biliyorduk. Hopi’nin bugün yakaladığı başarıda Tolga’nın da önemli payı var. Markamızı kullanıcılarına tanıtan ve sevdiren elçimiz oldu. Önümüzdeki dönem gerçekleştireceğimiz yeni çalışmalarla bu başarıyı daha ileriye taşıyacağız. Tolga’ya bugüne kadarki emeğinden ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Tolga sadece marka yüzümüz değil, artık ailemizden biri…” diye konuştu.

Hopi’de hedef 5 milyon üye

Nisan 2015’te lanse edilen Hopi’nin 2015 yılsonunda 4 milyon, birinci yılının sonunda 5 milyon üyeye ulaşması hedefleniyor. Hopi ekosisteminde hazırgiyimden ayakkabıya, otel rezervasyonundan araç kiralamaya, online kitap alışverişinden online hazırgiyim alışverişine, eğlenceden elektroniğe kadar 35 civarında üye marka bulunuyor. Hopi üye marka sayısının 2015 yılsonunda 55’e, birinci yılın sonunda 100’lü sayılara yükselmesi planlanıyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar