19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.339
EURO35.1931
ALTIN2245.7

Aksigorta, Türkiye’nin En İyi İşyeri Seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksigorta, Türkiye’nin En İyi İşyeri Seçildi
Abone ol
Sigortacılık sektörüne ‘Bambaşka’ bakış açısı kazandıran Aksigorta, Aon Best Employers 2018 programı kapsamında, ‘Türkiye’nin En İyi İşyeri’ seçildi.

Sigortacılık sektörüne ‘Bambaşka’ bakış açısı kazandıran Aksigorta, Aon Best Employers 2018 programı kapsamında, ‘Türkiye’nin En İyi İşyeri’ seçildi.

Yeni Nesil Sigortacılık anlayışıyla sektöre ‘Bambaşka’ bakış açısı kazandıran Aksigorta, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Aon Hewitt’in 50 yılı aşkın süredir çalışanlarla gerçekleştirdiği ve işyeri mükemmelliğini ölçümlediği araştırmalar kapsamında, 2018 yılında ‘Türkiye’nin En İyi İşyeri – Aon Best Employer’ ödülüne layık görüldü.

Aksigorta’nın, kazandığı bu ödül, çalışan bağlılığının yanı sıra liderlik, işveren markası ve performans kültürü endekslerine göre belirlendi.

Böyle bir ödüle layık görülmenin çok gurur verici olduğunu ifade eden Aksigorta Genel Müdür YardımcısıAyşegül Gürkale, “Çalışanlarımızın da görüşleriyle, Türkiye’nin En İyi İşyeri – Aon Best Employer’ ödülüne layık görülmek bizim için çok büyük bir mutluluk. Sektörde bu ödülü kazanmış tek şirket olmaksa bizim için ayrı bir gurur kaynağı.

Çalışanlarımızın potansiyellerini yaşamaları ve yansıtmaları, işlerinin en iyileri olmaları için çalışıyoruz.

Tüm Aksigortalıların, işbirliği içinde çalışarak, sürekli kendilerini geliştirebilecekleri, değişen dünyanın gerekliliklerinin bir adım önünde olabilecekleri, sonuç üretip, kendilerini gerçekleştirerek, sigortacılık işini dönüştüren kişiler olmasını sağlayacak bir iş ortamı sunmayı hedefliyoruz.

Bu doğrultuda 2018 yılı boyunca karma çalışma grupları ile çalışanlarımızı dinleyerek, çalışan deneyiminde beklentileri aşmayı hedeflediğimiz projeleri hayata geçirdik.

Eğitim ve gelişim alanında bölümlere ve çalışan segmentlerine özel, uzun vadeli gelişim programları, pratik e-learning ve video eğitimleri tasarlayıp hayata geçirdik.

Geleceğin dijital dünyasına yön verecek genç yetenekler için hazırladığımız “Management Trainee” programıyla hem Aksigorta’ya hem de sigortacılık sektörüne yeni yetenekler kazandırdık. “Senin Kariyerin Senin Aksigortan” sloganı ile kariyer yollarımızı daha açık, daha net ve daha şeffaf olacak şekilde yeniden dizayn ettik.

Çalışan deneyimi yolculuğu projemizle uçtan uca tüm Aksigorta deneyimindeki dokunma noktalarını çalışan odaklı şekilde yeniden tasarladık.

Oluşturduğumuz platformlar ve fonksiyonlar arası çalışma gruplarıyla işbirliğini, inovasyon kültürünü kurum boyunca yaygınlaştırdık; bu platformlar ile yeni fikirler, yeni ürünler hayata geçirdik. 

Aksigorta İnsan Kaynakları olarak bugün de aynı değer ve önceliklerimiz ışığında çalışmalarımıza devam ediyor, ödülümüzü tüm Aksigortalılar adına almaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar