29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3926
EURO35.0917
ALTIN2324.3

Vali Kerem Al, Toprakkale ilçesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, Toprakkale ilçesinde
Abone ol
Vali Kerem Al, Toprakkale ilçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Vali Kerem Al, Toprakkale ilçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ile birlikte ilçeye giden Vali Al, ilk olarak Toprakkale Kaymakamlığını ziyaret etti.


Vali Kerem Al, Toprakkale Kaymakamlığı önünde, ilçe Kaymakamı Murat Uzunparmak, Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci ve İlçe Müdürleri tarafından karşılandı.


İlçe hakkında bilgi almak, varsa sorunları yerinde görerek çözüm bulmak maksadıyla Toprakkale ilçesini ziyaret ettiğini ifade eden Vali Kerem Al, karşılamanın ardından Kaymakamlık makamına geçerek, Kaymakam Uzunparmak’tan ilçe hakkında brifing aldı.


Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak, brifingde; ilçenin tarihçesi, coğrafi durumu, nüfusu, eğitim-öğretim durumu, sosyal ve kültürel faaliyetleri, ulaşım ve alt yapı durumu, güvenlik ve asayiş, devam eden yatırımlar, projeler ve sorunlar hakkında bilgi verdi.


Vali Kerem Al, Kaymakamlığın ardından “Kırsal Alanda Modern Hayata Hanımeli Projesi” kursiyerlerini ziyaret etti. Vali Al’a proje hakkında bilgi veren Kaymakam Uzunparmak, projenin hedefinin hanımlara meslek edindirmek ve ekonomilerine katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Vali Kerem Al, ziyaretinin devamında kursiyerlerle sohbet ederek, üretilen el emeği ürünleri inceledi.


Vali Al, kursiyer hanımları el emeği ürünleri nedeniyle tebrik etti ve çalışmalarında başarılar dileyerek kurstan ayrıldı.


Vali Kerem Al, ilçe ziyaretinin son bölümünde Toprakkale Belediyesini ziyaret etti. Belediye Binası önünde Belediye Başkanı İbrahim Demirci ve Belediye personeli tarafından karşılanan Vali Al, Başkanlık makamında, Başkan Demirci ile bir süre görüşerek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.


Vali Kerem Al, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından Toprakkale ilçesinden ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar