19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3423
EURO35.1206
ALTIN2239.3

Toprakkale’de Kurtuluş etkinlikleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toprakkale’de Kurtuluş etkinlikleri
Abone ol
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinin  düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Toprakkale ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri, Kurtuluş Parkındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Buradaki törende Toprakkale İlçe Kaymakam vekili Muammer Balcı, Belediye Başkanı İbrahim Demirci, Türk silahlı Kuvvetleri adına Garnizon Komutan vekili Üsttegmen Sadullah Altıntaş ile siyasi parti temsilcileri Atatürk anıtına çelenk sundu.

Kurtuluş Bayramı kutlamaları kapsamında, şehit mezarlığına ziyaret gerçekleştirilerek karanfil bırakıldı.

Toprakkale ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü kutlama etkinlikleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda devam etti.

Buradaki program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı.

Öğrencilerin Kurtuluş ve Demokrasi şiirleri okuması, Tüysüz Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterileri ile etkinlik devam etti.

Toprakkale Belediyesinin düzenlediği 2. Kurtuluş koşusu ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen “15 Temmuz ve Milli mücadele” konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri  verildi.

Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce düzenlenen “29 Aralık kurtuluş kupası” adı ile kurumlar arası oynanan futbol müsabakalarında dereceye giren kurumların takımlarına ödülleri takdim edildi.

Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci; İlçenin  kurtuluş etkinlikleri kapsamında, son günlerde ülkemizde meydana gelen üzücü olaylar ve şehitlerimiz nedeniyle konser ve eğlence programlarının iptal edildiğini söyledi.

Kurtuluş etkinlikleri resmi geçit töreni ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar