28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3375
EURO35.1039
ALTIN2309.0

Toprakkale’de “Anneler Günü” etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toprakkale’de “Anneler Günü” etkinliği
Abone ol
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde, Kaymakam Mehmet Maraşlı’nın eşi, Arzu Güleryüz Maraşlı tarafından “Anneler Günü” programı düzenlendi.
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde, Kaymakam Mehmet Maraşlı’nın eşi, Arzu Güleryüz Maraşlı tarafından “Anneler Günü” programı düzenlendi.

Toprakkale ilçesinde düzenlenen “Anneler Günü” programına, şehit ve gazi anneleri, eşleri, Mühimmat Komutanı eşi Demet Demirtaş, İlçe Jandarma Komutanı işe Ülkü Yılmaz, Emniyet Amiri eşi Yasemin oğul, Yazi işleri Müdüresi Aysel Temel, Milli Eğitim Müdürü eşi Nurdan Sağlam, Tüysüz Belediye Başkanı eşi Hatice Fidan, kurum Müdürleri ve eşleri katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Kaymakamı eşi Arzu Güleryüz Maraşlı yaptı.

Maraşlı yaptığı konuşmada;  “Annelerimiz, bu dünyada bizim en kutsal saydığımız, en çok sevdiğimiz insanlar, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Bizler için tüm zorluklara göğüs geren, bizlere iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan merhamet ve fedakarlık timsali en yüce değerimizdir. Annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Onlar bu zorlu hayat sürecinde nasıl yanımızda olup bizi yalnız bırakmadılarsa bizler de onların yanında olmalı, ömürlerinin sonuna kadar onları baş tacı etmeli, mutlu ve huzurlu kılmalı, evlat sevgisini en güzel şekilde onlara yaşatmalıyız. Annelerin evlatlardan beklentileri, yavrularının vatanına, milletine ve insanlığa faydalı birer birey olarak yetişmesidir.

Annelerimiz, zaman zaman da bir gülücükle, tatlı bir sözle gönüllerinin alınmasını beklerler. Bu nedenle sevgimizi her fırsatta göstermeli, onlara karşı sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Onların ne kadar kıymetli olduklarını, kendilerine daima hissettirmeliyiz. Bu özel gün vesilesiyle şunu da belirtmek isterim ki; ebediyete uğurladığımız kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan annelerinin her zaman yanında olmayı hepimiz görev bilmeliyiz. Sevgili Peygamberimizin cennetle müjdelediği annelerimizi, sevgi ve saygıyla selamlıyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyorum.”dedi

Toprakkale’nin Sazlık mahallesinde yaşamını sürdüren  ve 27. Mart 2016 tarihinde Mardin ili Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü ile girdiği çalışmada şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Etiz’in annesi Sultan Etiz yılın annesi seçildi.

Programın devamında Anneler Günü pastası kesildi, ardından Kaymakam eşi Arzu Güleryüz Maraşlı tarafından tüm annelere çiçek takdim edildi.

Programın bitiminde ise Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Aysel Temel tarafından  programı düzenleyen Arzu Güleryüz Maraşlı’ya çiçek takdim edildi.

Toprakkale ilçesindeki “Anneler Günü” programı, tüm şehitlerin ruhuna, Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için yapılan dua ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar