19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6013
EURO34.7672
ALTIN2496.7

Kanalizasyon borularının içine beton dökmüşler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kanalizasyon borularının içine beton dökmüşler
Abone ol
Osmaniye'nin Toprakkale İlçesinde, kanalizasyon tıkanıklığı şikayeti üzerine belirtilen bölgeye giden belediye ekipleri, sorunun kaynağını gördüklerinde gözlerine inanamadılar.
Osmaniye'nin Toprakkale İlçesinde, kanalizasyon tıkanıklığı şikayeti üzerine belirtilen bölgeye giden belediye ekipleri, sorunun kaynağını gördüklerinde gözlerine inanamadılar.

İş makineleri ile açılan kanalizasyon borularının içine beton döküldüğünü gören işçiler şaşkına döndü.

İlçenin Karataş mahallesinde bir süredir devam eden kanalizasyon sızıntısı ve taşkınları ile çevreyi rahatsız eden kötü kokuların temelini araştırmaya belediye ekipleri hemen başladı.

Lise sokaktaki kanalizasyon hattından gelen şikayetler üzerine bölgede çalışmalara başlayan belediye ekipleri yaptıkları kazılarda Toprakkale Yüksel Uluğ Stadı yanındaki Lise sokakta kanalizasyon borularının içine beton dökülüp kapatıldığını gördüklerinde neye uğradıklarını şaşırdılar. Ekiplerin araştırmaları sonucunda açıklan kapakların daha önce bir kaç kez zorlama ile açıldığı görüldü.

Kanalizasyon borularının ise beton dökülerek tıkandığını gören ekipler mahalleyi rahatsız eden kötü koku ve sağlık tehlikesi nedeni ile hatta hemen müdahale ederek betonla tıkanmış olan boruları yenileyerek kanalizasyon hattının tekrar açılmasını sağladılar.

Belediye başkanı İbrahim Demirci, konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise " Mahalle sakinlerimizden gelen ihbarlar üzerine hemen ekiplerimizi kanalizasyon hattının sıkıntılı olduğu Lise sokağına yönlendirdik.

Ekiplerimiz yaptıkları müdahale ile hattın açılmadığını gördüklerinde daha büyük bir sorun olabileceğini bildirdi. Bizde bunun temelini bulmak için hattın bazı bölgesinde kazı çalışması yaptık. Kazıdan sonra gördüğümüz manzara gerçekten üzücüydü.

Kanalizasyon hattı beton dökülerek doldurulmuş ve tıkanmıştı. Ekiplerimiz hemen boruları yenileyerek sorunu ortadan kaldırdı. Fakat bu mahalle sakinlerine verilen hizmete neden böyle taciz var. Sorun hizmet etmek için var gücümüzle çalışıp kimseye boyun eğmememiz mi ? Olayın incelemelerine başladık sorumlular bulunup halka hesap verecekler.

Borç batağına bırakılmış bir belediyeyi tekrar canlandırıp ilçemize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın en kısa sürede Toprakkale hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır."dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar