23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5695
EURO34.6997
ALTIN2411.2

Volkswagen en yeni modelleriyle Çukurova Otomobil Fuarı’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Volkswagen en yeni modelleriyle Çukurova Otomobil Fuarı’nda
Abone ol

Doğuş OtomotivVolkswagenAdana Yetkili SatıcısıAykan, Volkswagen Binek ve Ticari Araç modelleriyle 24-29 Nisan tarihlerinde Adana TÜYAPUluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Çukurova Otoshow’da ziyaretçileri ağırlıyor. Aykan, fuarda Volkswagen Binek Araç’ın en yeni modelleri Yeni Polo, Yeni Tiguan Allspace ve Arteon’u Volkwagen Ticari Araç’ın ise en yeni modelleri Yeni Crafter ve Yeni Amarok Canyon modellerini tanıtacak.

Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı Aykan, Adana’da bu yıl 6’ncısı düzenlenecek Çukurova Otoshow’da, Volkswagen’in en yeni modellerini görücüye çıkarıyor.

Yeni Polo altıncı nesliyle geldi

2017 yılı sonunda yollarda yerini alan Volkswagen markasının en başarılı modellerinden Polo’nun altıncı nesli, Yeni Polo fuarda tanıtılacak. Polo’nun tamamen baştan tasarlanmış yeni nesli, büyüyen boyutları, daha geniş iç mekanı, öncü teknolojileri, farklı kişiselleştirme seçenekleri, genişleyen sürüş destek sistemleri sunuyor. Yeni Polo’nun Highline donanıma sahip 1,0 lt TSI 95 PS DSG modeli fuarda sergilenecek.

Mühendislik sanatla Yeni Arteon’da buluştu

Volkswagen standında sergilenecek bir diğer model ise Yeni Arteon…

Yeni Arteon, geleneksel büyük sınıf sedan otomobillerin geniş alan ve konfor özelliklerini, spor otomobillerin keskin tasarım hatları ve performansıyla bütünleştirirken çekici dizaynı, teknolojisi ve yepyeni asistan sistemleriyle dikkat çekiyor.Arteon, sunduğu yüksek standart donanımla yeni bir yaşam tarzı vaat ediyor.

Yeni Arteon, Elegance donanım seviyesinde 2.0 LT TDI 150 beygirlik modeliyle fuarda Volkswagen severlerle buluşacak.

Hayalleriniz kadar geniş. Yeni Tiguan Allspace

Aykan’ın fuarda sergileyeceği SUV modeli ise, Yeni Tiguan Allspace olacak. Tercihe göre yedi yolcu kapasitesi sunan Allspace, ferah iç alanı, geniş bagaj kapasitesi, yüksek standart donanım seviyesi ve sahip olduğu akıllı teknolojileri ile fuarda yerini alacak. Yeni Tiguan Allspace, Highline donanıma sahip 1,4 litrelik motora sahip TSI ACT 150 PS modeliyle fuarda sergilenecek.

Sınıfının en güçlü motoru Yeni Crafter’da

Volkswagen Ticari Araç’ın tümüyle yenilenen modeli Yeni Crafter fuarda Panel Van modelinin Comfort Plus donanımıyla yerini alacak. Yeni Crafter; teknoloji,güvenlik, konfor ve hem iç hem de dış tasarımındaki yeniliklerle sınıfının çok ötesinde olanaklar sunuyor ve sınıfındaki standartları yeniden belirliyor. 2017 yılının Uluslararası Ticari Aracı ödülünün de sahibi olan Yeni Crafter’da, sınıfının en güçlü motoru 2.0 litre hacimli BİTDI motoru 177 beygir gücünde.

Amarok’un en sportif versiyonu Yeni Amarok Canyon

Fuarda Volkswagen Ticari Araç’ın pick-up sınıfındaki iddialı modeli Amarok’un en sportif versiyonu Yeni Amarok Canyon da sergileniyor. 2018 Uluslararası Yılın Pick-Up’ı (IPUA 2018) seçilen Amarok’un performansıyla olduğu kadar dikkat çekici görüntüsüyle de fark yaratan versiyonu Yeni Amarok Canyon, sınıfında yalnızca Amarok’ta bulunan Volkswagen V6 motora sahip. Amarok Canyon’da sunulan 3 litre hacimli turbo dizel V6 motor, 204 PS güç üretirken 500 Nm tork sağlıyor.

Volkswagen kalitesi Aykan ile 22 yıldır Adana’da

Çukurova Otoshow’da sergilenen tüm Volkswagen modellerinin satışa sunulduğu Volkswagen Yetkili Satıcısı Aykan Otomotiv, 1996 yılından beri faaliyet gösteriyor.800 metrekarelik showroom ve 14 bin 900 metrekarelik servis alanı üzerine kurulu olan Aykan, satıştan servise, kredi hizmetlerine kadar tüm otomotiv ihtiyaçlarına tek çatı altında çözüm getiriyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar