28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3208
EURO35.1084
ALTIN2300.2

Vodafone - Brightstar İşbiliğinde Yeni Dönem

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vodafone - Brightstar İşbiliğinde Yeni Dönem
Abone ol
“Teknoloji Hayatın Hizmetinde” vizyonuyla akıllı cihazları herkes için erişilebilir kılmak amacıyla dünya çapında iş birlikleri geliştiren Vodafone Türkiye, mobil cihaz dağıtımı alanında çalıştığı global iş ortağı Brightstar ile yeni bir döneme girdi.
“Teknoloji Hayatın Hizmetinde” vizyonuyla akıllı cihazları herkes için erişilebilir kılmak amacıyla dünya çapında iş birlikleri geliştiren Vodafone Türkiye, mobil cihaz dağıtımı alanında çalıştığı global iş ortağı Brightstar ile yeni bir döneme girdi.

 
Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt ile bir araya gelen Brightstar Dünya Başkanı Arturo Osorio, hızla büyüyen ve yüksek potansiyel taşıyan Türkiye akıllı cihaz pazarında faaliyet göstermekten büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Öğüt ise Brightstar ile yürüttükleri verimli iş birliği kapsamında son 5 yılda yaptıkları satın alımların tutar bazında yüzde 760 artış gösterdiğini kaydetti.

 
15 Ekim 2014 – “Daha iyi bir gelecek için Türkiye’de iletişim teknolojileri ile herkese ilham vermek” misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone, dijital dönüşüm vizyonu doğrultusunda dijital bağlantılı Türkiye için yaptığı teknoloji yatırımlarını dünya çapında iş birlikleriyle güçlendiriyor. Mobil cihaz dağıtımı alanında 2009 yılından bu yana Vodafone Türkiye ile çalışan ve Ocak ayında gerçekleşen Softbank birleşmesiyle global varlığını daha da artıran Brightstar firmasının Dünya Başkanı (COO) Arturo Osorio, Vodafone ile sürdürülen işbirliğini değerlendirmek üzere Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt’ü ziyaret etti. İstanbul’da gerçekleşen buluşmada, beşinci yılını dolduran Vodafone-Brightstar ortaklığı masaya yatırılırken, geleceğe yönelik hedefler de görüşüldü.

 
2009 yılında İstanbul’da ilk ofislerini açtıklarından bu yana Türkiye’deki akıllı cihaz pazarının büyük potansiyel vaat ettiğine inandıklarını söyleyen Brightstar COO’su Arturo Osorio, “Türkiye’de bugün son derece heyecan verici bir pazar var. Vodafone’un daha parlak bir geleceği teşvik etmesine yardımcı olmak için dünyanın dört bir yanından en son teknoloji, aksesuar ve katma değerli hizmetlerin pazara sunulması konusunda birlikte çalışıyoruz” dedi.

 
Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt ise şunları söyledi:

 
“Ülkemizde dijital dönüşümün gerçekleşmesi ve dünya standartlarında teknoloji üretilmesi, öncelik verdiğimiz konuların başında geliyor. Vodafone Türkiye olarak, son teknolojilerin doğru zamanda doğru şartlarla aboneye sunulmasına büyük özen gösteriyoruz. Bu sebeple, tedarik ve dağıtımda bir dünya markası olan Brightstar ile çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Her kesimden bireyin akıllı cihaz sahibi olması hedefi doğrultusunda 2010’dan bu yana Vodafone markalı 15 telefonu ve 5 tableti tüketicilerimizle buluşturduk. Akıllı telefon seçmeyi, satın almayı ve kullanmayı tüketiciler için ‘kolay’, ‘anlaşılır’ ve ‘erişilebilir’ hale getiren Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformumuz (ACAİP) sayesinde, akıllı telefon penetrasyonumuzdaki artış devam ederek, bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre 10,3 puanlık yükselişle yüzde 36’ya ulaştı. Aynı şekilde, Vodafone Cep Merkezleri'nde hizmete sunduğumuz 'Vodafone Çok Satanlar Masası'yla, son teknolojiyle üretilmiş akıllı telefonları canlı deneyimleme imkânı sağlayarak akıllı telefon penetrasyonumuzdaki artışı destekliyoruz. Brightstar ile global düzeyde başlattığımız iş birliğini takiben tedarik ve dağıtım süreçlerimizde önemli iyileşmeler sağladık; son 5 yılda yaptığımız satın alımlarda tutar bazında yüzde 760 artış kaydettik. Brightstar ile iş birliğimizin daha uzun yıllar devam etmesini hedefliyoruz. Mobil iletişim teknolojilerini herkes için erişilebilir kılma misyonumuz doğrultusunda yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz.”

 
Beş yıllık başarı ortaklığı


Vodafone Türkiye, dünyanın lider üretici, satıcı ve operatörlerinin müşterilerine daha iyi hizmet verebilmeleri için hizmet sunan Brightstar firmasından, akıllı cihaz tedariki ve dağıtımı konusunda destek alıyor. Brightstar, Vodafone için tedarik zinciri yönetimi, satış kanalı yönetimi, kanal desteği, kanal operasyonları, tersine lojistik ve müşteri ilişkileri alanlarında hizmet veriyor.

 
1997 yılında Miami’de kurulan ve 115’ten fazla ülkede faaliyet gösteren Brightstar, 2009 yılından bu yana Türkiye’de de hizmet veriyor. Brightstar Türkiye, yaklaşık 100 kişilik profesyonel kadrosuyla faaliyet gösteriyor. Ülke müdürlüğünü Ela Çubukçu’nun yürüttüğü firma, Türkiye genelinde 13 bölgede yer alan ekibiyle, 81 ildeki 1.350’den fazla perakende satış noktasına, iş ortağı olan üreticilerin ürünlerini tam zamanında ulaştırıyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar