28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3274
EURO35.1256
ALTIN2295.7

Turkcell Akademi, Brandon Hall’den 4 ödülle döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turkcell Akademi, Brandon Hall’den 4 ödülle döndü
Abone ol
Brandon Hall tarafından Turkcell Akademi 4 ödüle layık görüldü

Turkcell Akademi Brandon Hall'dan 3 ayrı programla 4 ödül kazanmayı başardı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell Akademi, eğitim alanındaki öne çıkan çalışmalarıyla yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Turkcell Akademi, dünyanın en önemli eğitim teknolojileri danışmanlık şirketi olan ve aynı zamanda uzaktan eğitim ve gelişim alanında dünyanın en saygın otoritelerinden biri kabul edilen Brandon Hall'dan 3 ayrı programla 4 ödül kazanmayı başardı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Akademi Genel MüdürüBanu İşçi Sezen, fark yaratan eğitim ve gelişim çözümleri üretmenin Turkcell’in stratejik hedefleri arasında olduğunu kaydetti.

Sezen, 12 yılda Turkcell Akademi’yi 50’den fazla uluslararası ödüllerle onurlandırılan bir dünya markasına haline getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Üç yıl önce başlattığımız ve geldiğimiz noktada bizi dünyada bir ilk haline getiren dijital operatör olma vizyonuyla eğitim alanında da dünyaya örnek olacak uygulamalara imza attık. Bu başarının temelinde gerçek sermayemizin insan olduğu bilinciyle insana, sektöre ve topluma değer katma vizyonumuz yer alıyor. Türkiye’de eğitimde teknolojiyi kullanarak öncü olduğumuz birçok uygulamayı hayata geçirdik." değerlendirmesinde bulundu.

Ödüllerin de bunca yıldır bu alana yaptıkları stratejik yatırımın bir yansıması olduğunu ifade eden Sezen, Turkcell Akademi ile bireylerin gelişimini sürekli kılmak için eğitim teknolojilerine yaptıkları yatırım sayesinde, zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın verdikleri eğitimlerle milyonlara ulaştıklarını belirtti. Sezen, Türkiye’de ve dünyada birçok insanın yaşamına değer katmak için teknolojiyi fırsata çevirmeye, yeni öğrenme çözümleri ve içeriklerle insana faydalı olmaya devam edeceklerini bildirdi.

Türkiye'nin yetenekli ve başarılı gençlerini Turkcell'e kazandırmayı amaçlayan Turkcell Akademi GNÇYTNK Programı, 2018 Brandon Hall Group Excellence in Talent Acquition Awards'ta (Yetenek Kazandırmada Mükemmeliyet Ödülleri) Best New Hire Onboarding Program (En İyi Eğitim ve Oryantasyon Programı) kategorisinde altın ödüle layık görüldü.

Turkcell Akademi’ye üç gümüş ödül ise 2018 Brandon Hall Group Excellence in Learning Awards’tan (Eğitimde Mükemmeliyet Ödülleri) geldi. Çalışan eğitimleri konusunda öncü uygulamalara imza atan Turkcell’in, bölüm ve uzmanlık alanından bağımsız tüm çalışanlarının faydalanabilmesi için hayata geçirdiği Pazarlama Master Programı, hem Best Unique or Innovative Learning and Development Program (En İyi Eşsiz ya da Yaratıcı Eğitim ve Gelişim Programı) hem de Best Use of Blended Learning (Karma Öğrenmeyi En İyi Kullanımı) kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Hangi ekipte ve hangi uzmanlık alanında olursa olsun isteyen herkesin katılma fırsatı bulduğu programda, çalışanların ortak pazarlama bakış açısı kazanmaları ve kariyerlerinde yepyeni bir uzmanlık edinmeleri hedeflendi. Boğaziçi, Wharton, Illionis gibi dünya çapındaki üniversitelerden duayenlerin eğitim verdiği, tüm yıla yayılan ve 100 saat süren programda katılımcılar teoriden pratiğe, konvansiyonel pazarlamadan dijital pazarlamaya kadar birçok konuyu öğrenme fırsatı buldular.

Online eğitim, seminer ve dijital projelerle desteklenen programda katılımcılar pazarlamanın temellerini ve dijital dünyada pazarlamanın inceliklerini keşfederek, bu değerli üniversitelerin sertifikalarını almaya hak kazandılar.

Turkcell Satış Sertifika Programı 13 bin kişi tarafından tamamlanarak iş sonuçlarında, müşteri memnuniyet oranlarında ve çalışan bağlılık oranlarında fark yarattı. Programa katılanların uzun bir eğitim yolculuğundan sonra hem bilgi seviyelerinin hem de yetkinlik ve davranışlarının online değerlendirme merkezlerinde değerlendirdiği ve sonunda elde edilen sertifika ile çalışanlara kariyer imkanları, bonuslar ve farklı faydaların sunulduğu Satış Sertifika Programı, Best Certification Program (En İyi Sertifika Programı) kategorisinde değer buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar