20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Tnetworks, Bilişim Güvenliğine Yepyeni Bir Soluk Getiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tnetworks, Bilişim Güvenliğine Yepyeni Bir Soluk Getiriyor
Abone ol
Teknoloji sektörünün deneyimli ismi Tunç Çokkeser’in liderliğinde, sektörde önemli görevlerde yer alan deneyimli ve uzman ekibiyle Tnetworks, bilişim güvenliği alanında tüm ihtiyaçları karşılayan katma değerli çözümler sunuyor.
Teknoloji sektörünün deneyimli ismi Tunç Çokkeser’in liderliğinde, sektörde önemli görevlerde yer alan deneyimli ve uzman ekibiyle Tnetworks, bilişim güvenliği alanında tüm ihtiyaçları karşılayan katma değerli çözümler sunuyor.

2016 yılında dünya çapında 86 milyar dolarlık piyasa hacmini aşması beklenen güvenlik pazarı, her geçen yıl büyümeyi sürdürüyor. Günümüzün iş yaşamında en değerli kaynak olan bilginin kaybı ya da sızıntısı durumunda ortaya çıkacak zararların karşılanamayacak boyutta olması, kurumların tedbirlerini artırmasına sebep oluyor.

Türkiye’de bilişim güvenliği alanında entegrasyon,  eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunan en deneyimli teknik ekiplerinden birine sahip olan Tnetworks, uzun süredir birçok kuruma hizmet sunan BGAPro ekibinin tecrübesini yepyeni bir yapılanma ile sektöre sunuyor. Ağ güvenliği alanında uzmanlaşan, tamamı mühendislerden oluşan ekibiyle, katma değerli çözüm sunma misyonuyla yola çıkan Tnetworks, dünyanın en önemli güvenlik markalarını Türkiye’deki kurumlarla buluşturuyor. Ankara ve İstanbul’da ofisi bulunan şirket, Palo Alto Networks, Citrix, FireEye, Cisco-SourceFire, BlueCoat, A10 Networks ve Varonis gibi dünyanın önde gelen markalarıyla hem kamu kurumlarının hem de özel şirketlerin bilişim güvenliği ihtiyaçlarını baştan uca karşılıyor.
 
Tecrübe, katma değerli hizmetlere dönüşüyor
Bünyesindeki teknik ekibiyle Ar-Ge çalışmaları da yürüttüklerinin altını çizen Tnetworks kurucusu Tunç Çokkeser, her ihtiyaca özel sundukları çözümler ile sektöre yepyeni bir soluk getirdiklerini vurguladı. Daha önce Juniper Networks, Trend Micro, Palo Alto Networks gibi şirketlerin Türkiye ve bölge yöneticisi olarak görev yapan Tunç Çokkeser, Tnetworks ile verdikleri hizmeti şu şekilde özetliyor: “Ekip olarak bilişim güvenliği alanında uzun yıllardır biriken tecrübemizi Tnetworks ile katma değerli hizmetlere dönüştürüyoruz. Bu süreçte dünyanın önde gelen markalarıyla çalışıyoruz. Çalıştığımız her markada Türkiye’deki en yetkin işortağı konumundayız. Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını analiz ediyor ve ihtiyaca yönelik bir planlama yapıyoruz; ortaya çıkan projelerde başından sonuna kadar destek ve danışmanlığımızı sürdürüyoruz. Böylece hem kamu hem de özel sektördeki kuruluşların güvenliğini sağlayarak, operasyonel verimliliği ve iş sürekliliğini attırıyoruz.”

Tamamen yerli sermaye ile kurulan Tnetworks’ün hızla bir büyüme hedeflediğini sözlerine ekleyen Tunç Çokkeser, 2015 yılının ilk yarısında yepyeni çözümlerle müşterilerinin karşısına çıkacaklarını açıkladı. Tnetworks ve sunduğu çözümlerle ilgili detaylı bilgi için www.tnetworks.com.tr adresini kullanabilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar