24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5755
EURO34.8874
ALTIN2435.8

"Securitas 2020'ye teknolojik dönüşümle girecek"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Securitas 2020'ye teknolojik dönüşümle girecek"
Abone ol
Securitas Türkiye Ülke Başkanı Kösereisoğlu, "Entegre güvenlik çözümlerine ağırlık veriyoruz. Securitas Türkiye 2020 yılına teknolojik dönüşümle girecek" dedi.

Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, entegre güvenlik çözümlerine ağırlık verdiklerini belirterek, şirketin 2020 yılına teknolojik dönüşümle gireceğini bildirdi.

Securitas'tan yapılan açıklamaya göre, "Securitas Başlama Vuruşu Toplantısı", şirketin idari kadrosunun katılımıyla Antalya'da gerçekleştirildi.

Securitas Türkiye Ülke Başkanı Kösereisoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, 2020 hedeflerine doğru yola çıktıklarını aktararak, 2017'nin kendileri için oldukça verimli geçtiğini ve beklentilerinin üzerinde bir büyüme sağladıklarını belirtti. 

Bu hızla devam ettikleri takdirde Securitas'ın 2020 hedeflerini revize etmek durumunda kalacaklarını ifade eden Kösereislioğlu, "2020 hedeflerine bir adım daha yaklaştık. Şu an grubun içinde Avrupa'nın en büyük 10. ülkesi konumundayız. Yol haritamızdaki hedeflere giderek yaklaşıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Elektronik güvenlik çözümlerinin cirodaki payını 2'ye katladık"

Murat Kösereisoğlu, entegre güvenlik çözümlerine ağırlık verdiklerine değinerek, şunları kaydetti: 

"Securitas Türkiye 2020 yılına teknolojik dönüşümle girecek. Teknolojiye yatırımlarımız her yıl katlanarak artıyor. 2017'de elektronik güvenlik çözümlerinin cirodaki payını ise 2'ye katladık. Bu başarımızı 2018'de de sürdürmeyi planlıyoruz. Sunduğumuz hizmetleri teknolojiyle desteklemeye, güvenlikte bilgi liderliği misyonumuzla sektöre yenilikler katmaya devam edeceğiz."

Securitas Grup Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Yardımcısı Aime Lyagre ise güvenlik sektörünün dünyadaki konumu ve Securitas'ın bu pazardaki yerine dair bilgilendirme yaptı.

Üç gün süren "Securitas Başlama Vuruşu Toplantısı"nda şirketin 2017 yılı değerlendirildi ve 2018 hedefleri ele alındı.

Toplantıda, konularında uzman üç farklı konuşmacı tarafından çalışanlara şirketin 2020 yılı yolculuğunda teknolojik dönüşüm, bilişsel esneklik, dijital dönüşüm ve inovasyon konuları etrafında "hayal kurma" ve "hayallerini gerçekleştirme" yönünde mesajlar verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar