19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3415
EURO35.1222
ALTIN2238.7

Samsung S8 Vodafone Red Avantajlarıyla Ön Satışta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsung S8 Vodafone Red Avantajlarıyla Ön Satışta
Abone ol
Mobil iletişimin gelecek teknolojilerini herkes için erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, akıllı telefon pazarının öncü markalarından Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8 serisini çok yakında Vodafone Red avantajlarıyla “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda satışa sunacak.

Mobil iletişimin gelecek teknolojilerini herkes için erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, akıllı telefon pazarının öncü markalarından Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8 serisini çok yakında Vodafone Red avantajlarıyla “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda satışa sunacak.

Vodafone Red’liler, üstün teknolojik özellikleriyle dikkat çeken yeni Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ akıllı telefonlara
 avantajlı tekliflerle sahip olabilecek.


5 Nisan 2017  Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, abonelerine son teknoloji akıllı telefonları Vodafone Red avantajlarıyla sunmaya devam ediyor. Tüm dünyada eşzamanlı olarak 29 Mart’ta düzenlenen “Galaxy Unpacked” etkinliğiyle tanıtımı yapılan yeni Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ akıllı telefonlar çok yakında Vodafone Red’e özel avantajlarla “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda satışa sunulacak. 31 Mart itibariyle vodafone.com.tr üzerinden ön satışına başlanan yeni Galaxy’ler, 21 Nisan’dan itibaren ise tüm kanallarda satışa açılacak. Vodafone Red’liler, yeni Samsung Galaxy S8 serisine avantajlı tekliflerle sahip olabilecek. Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+, Vodafone’da tarifeye ek 24 ve 36 aylık taksit seçenekleriyle sunulacak.

Dünya çapında mobil teknolojileri avantajlı tekliflerle tüketicilerin hizmetine sunduklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak, mobil iletişimde son teknolojileri dünyayla aynı anda sunma hedefiyle abonelerimizin hayatını kolaylaştıracak kampanyalar geliştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, akıllı telefon pazarının öncü markalarından Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8+ ürünlerini akıllı cihaz portföyümüze katacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Tüm dünyada merakla beklenen Samsung Galaxy’nin yeni serisini çok yakında Vodafone Red avantajlarıyla Türkiye’ye getireceğiz. Neredeyse tamamı ekrandan oluşan yeni tasarımı, üstün kamera özellikleri, düşük pil tüketimi, üstün görüntü performansı gibi özellikleriyle öne çıkan serinin, Vodafone Red avantajlarıyla birleştiğinde tüketicilerimizin mobil deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz. Tüm abonelerimizi son teknolojiye sahip popüler akıllı cihazlarla tanışmak üzere Vodafone mağazalarına davet ediyoruz.”

Daha geniş ekran, daha yüksek çözünürlük

Yeni Samsung Galaxy S8 serisi, 5.8 inç ve 6.2 inç ekranlara ve 2,960 x 1,440 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Dünyanın ilk 10nm mobil işlemcili telefonu olan Galaxy S8 serisi Exynos 8895 işlemci ile satışa sunulacak. Exynos 8895 işlemci, %27’ye kadar daha yüksek performans, %40’a kadar daha düşük pil tüketimi ve %20 daha iyi oyun performansı sağlayacak. Cat.9 LTE desteği ile gelecek olan Galaxy S8 serisi aynı zamanda gigabit WiFi desteğine de sahip olacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar