29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3695
EURO34.9725
ALTIN2325.3

Pronet Kameram ile annelerin aklı evde kalmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pronet Kameram ile annelerin aklı evde kalmıyor
Abone ol
Türkiye’nin güvenlik alanındaki lider ismi Pronet, Kameram hizmetiyle anne ve babaların içini rahatlatıyor.
Türkiye’nin güvenlik alanındaki lider ismi Pronet, Kameram hizmetiyle anne ve babaların içini rahatlatıyor.

Aileler artık bakıcıyla evde kalan çocuklarını istedikleri an cep telefonu, tablet ya da bilgisayar aracılığıyla uzaktan izleyebiliyor; çocuğu yemeğini yedi mi, uyudu mu, bakıcısıyla nasıl anlaşıyor gibi soruların cevabını ilk elden alıyor. Kullanması oldukça pratik olan Pronet Kameram hizmetinin kurulumu için, evde internet bağlantısı olması yeterli oluyor.

Çocuklu anne ve babaların en önemli gündem maddelerinden biri de, çocuklarını evde bakıcıyla ya da yalnız bırakmak. Özellikle çalışan anneler için ‘ya bir sorun yaşanırsa’ endişesi çok tanıdık. Türkiye’nin güvenlik alanındaki lider ismi Pronet, bu konuda ailelerin içini rahatlatacak çözümü Kameram hizmeti ile sunuyor. Pronet Kameram hizmeti sayesinde, evdeki çocuğunu ve bakıcıyı ev dışındayken izleyebilen ebeveynler böylece 7 gün 24 saat boyunca çocuğunun güvenliğinden yüzde yüz emin oluyor.

Pratik ve güvenli

Pronet Kameram hizmeti, pratik ve güvenli bir çözüm sunuyor. Bu hizmetin kurulumu için tek gereken şey sadece bir internet bağlantısı. Kameralar kurulduktan sonra Pronet Kameram istenilen her an merkezi sunucu üzerine görüntüleri kaydediyor. Anne babalar kendilerine özel kullanıcı adı ve şifre ile Pronet Kameram sistemine bağlanarak görüntüleri cep telefonu, tablet ya da bilgisayar aracılığıyla uzaktan izleyebiliyorlar. Üstelik bu görüntüleri ister canlı isterlerse de geçmişe yönelik olarak izlemek mümkün oluyor. Kameram hizmetinin kayıtları bulut ortamında kaydedildiği için, Pronet’in koruması altında oluyor.

Yemeğini yedi mi, uyudu mu, ödevini yaptı mı soruları cevapsız kalmıyor

Aileler bu hizmet sayesinde çocuğu ne yapıyor, yemeğini yedi mi, uyudu mu, okuldan eve ne zaman geldi, ödevini yapıyor mu, bakıcısıyla nasıl anlaşıyor gibi birçok sorunun yanıtını diledikleri an görerek rahatlıyor. Tüm bu özellikleriyle Pronet Kameram, teknolojik imkanları anne babaların hizmetine sunarak, ailelerin her an huzurlu ve güvende olmasını sağlıyor.






  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar