28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3245
EURO35.1139
ALTIN2302.2

Vali Coşkun Sumbas’ta sorunları dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun Sumbas’ta sorunları dinledi
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, Sumbas’ta mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. 

Vali Ömer Faruk Coşkun, Sumbas’ta mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. 

Sumbas ilçesinde Devlet Bahçeli Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Vali Coşkun’un yanı sıra Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Sumbas KaymakamıÖmer Coşkun, Sumbas Belediye BaşkanıMustafa Nuri Nuhoğlu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, il genel meclisi üyeleri, ilçe kurum müdürleri bulundu.

Vali Ömer Faruk Coşkun toplantının başında yaptığı konuşmada, "Bugün Sumbas ilçemizde, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için özellikle kırsal alana getirilecek hizmetleri sizlerle birlikte istişare etmek üzere bu toplantıyı tertip etmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki yıl içerisinde hem KÖYDES programı çerçevesinde hem de İl Özel İdaremizin bütçesinden köylerimizdeki altyapı ile ilgili eksikliklerin giderilmesi için hep birlikte gayret gösterilecek" dedi.

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise yaptığı konuşmada  "Sayın Valimiz, muhtelif zamanlarda ilçelerimizde muhtarlarımız ile bir araya gelerek, muhtarlarımızın sorunları ve beklentileri konusunda kendileriyle istişarede bulunuyor ve buna yönelik bir çalışma
programı uyguluyorlar. Bugün ben de sizlerle bir arada olma fırsatı buldum.  Bundan mutluluk duyuyorum. Bizler, sizlerle işbirliği içerisinde ilimizin, ilçelerimizin kalkınması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Merkezi hükümetten beklentileriniz ne ise bu toplantıda bunları da duymak isteriz" dedi. Durmuşoğlu, sözlerinin devamında yapılan çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Konuşmaların ardından Vali Ömer Faruk Coşkun, köy ve mahalle muhtarlarına söz vererek ihtiyaçlar, sorunlar ve önerilerini dinledi.

Toplantı sonunda Vali Ömer Faruk Coşkun, iletilen sorunların çözülmesi, taleplerin karşılanması için hep birlikte çalışıldığını ifade ederek,  "Yıllardır sürüncemede kalan işler son yıllarda teker teker çözülerek hizmet getirilmeye çalışılıyor. Bundan sonra da bu hizmetler katlanarak devam edecek. İletmiş olduğunuz talep ve sorunları değerlendireceğiz, acil olarak çözüm gerektirenler ilk sırada olmak üzere, çözüm konusunda elbirliği ile hep beraber gayret göstereceğiz. Katılım ve katkılarınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Köy ve mahalle muhtarları, Vali Ömer Faruk Coşkun’a ilçelerini ziyaret ettiği ve taleplerini dinlediği için teşekkür ettiler.

Vali Coşkun, toplantının ardından ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar