25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4809
EURO34.9873
ALTIN2436.1

Sumbas’ta “Polis Haftası” etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sumbas’ta “Polis Haftası” etkinliği
Abone ol
Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde  “Polis haftası” etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amiri Cemil Deniz, Kaymakam Ömer Coşkun’a ziyaret gerçekleştirdi.

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde  “Polis haftasıetkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amiri Cemil Deniz, KaymakamÖmer Coşkun’a ziyaret gerçekleştirdi.

"Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 173’üncü Yıldönümü" münasebetiyle; Sumbas İlçe Emniyet Amiri Cemil Deniz ve emniyet personeli Sumbas ilçe Kaymakamı Ömer Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Coşkun, İlçe Emniyet Amiri Cemil Deniz’in şahsında İlçede görev yapan tüm güvenlik personelinin bu anlamlı gününü en kalbi duygularıyla kutladığını belirtti.

Günün anlam ve önemine yönelik duygu ve düşünceleri paylaşan Kaymakam Coşkun, “Polis Nizamnamesi ile kurulduğu 1845 yılından günümüze kadar 173 yıldır vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin mesai yapan Türk Polis Teşkilatı, suçluların yakalanması, suçların önlenmesi ve aydınlatılması için üstün bir görev anlayışı ile kanunlar çerçevesinde, insan hak ve özgürlüklerine azami derecede riayet ederek çalışmakta ve kamu düzenini sağlamaktadırlar.

Şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları her koşulda en iyi şekilde yerine getiren Polis teşkilatımız, asırları aşan tecrübesi ve halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonrada huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını özveriyle yürüten Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 173’üncü yıldönümünü içten dilekleriyle kutladığını bir kez daha ifade eden Kaymakam Coşkun, “Ülkemizde huzur ve güven ortamının tesisi adına görevi başında şehit düşen emniyet personellerimizi rahmet ve tazimle, gazilerimizi, malullerimizi ve emeklilerimizi minnet ve şükranla anıyor, emniyet teşkilatında görev yapan tüm personelimize ve ailelerine sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar