29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3842
EURO35.0429
ALTIN2326.4

Sumbas’da Muhtarlar toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sumbas’da Muhtarlar toplantısı
Abone ol
Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde Haziran ayı Muhtarlar toplantısı  ilçe Kaymakamı Ömer Coşkun başkanlığında yapıldı.

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde Haziran ayı Muhtarlar toplantısı  ilçe Kaymakamı Ömer Coşkun başkanlığında yapıldı.

Sumbas ilçesinde vatandaş ile devlet buluşmaları kapsamında Muhtarlar toplantısı yapıldı.

Haziran ayı muhtarlar toplantısı ilçe  Kaymakamı Ömer Coşkun’un başkanlığında, il genel meclis üyeleri, parti teşkilat başkanları, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarlarının katılımı ile Dr. Devlet Bahçeli Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda kurum amirleri tarafından, uyuşturucu ile mücadele, dolandırıcılığa karşı bilgilendirme, imar barışı, anız yangını, sivrisinek ve bulaşıcı hastalıklara karşı alınması gereken önlemler konuları görüştürülerek çalışma ve hizmetlerle ilgili muhtarlara bilgilendirilme yapıldı.

Muhtarlar söz alarak, mahalle ve köylerinin sorunları ile ihtiyaç ve taleplerini dile getirirken, daire müdürleri de kendilerinden istenen ihtiyaç ve talepleri tek tek not aldılar. Muhtarların talep ve sorunları değerlendirilerek çözümü konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.

Yapılan istişarenin ardından konuşan Kaymakam Ömer Coşkun, “Bir araya gelerek her ay eksiklerimizi istişare ediyoruz, taleplerinizi dinliyoruz. Dolayısıyla eksik gördüğümüz noktalara anında müdahale ediyoruz. İlçemize hizmet anlamında bu tür toplantılar büyük önem arz ediyor. Yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar konusunda muhtarlarımızla, kurum amirlerimizle fikir alış verişinde bulunuyoruz” dedi. 

Muhtarların sadece bu toplantıları beklemelerine gerek olmadığını, her zaman kendilerine ulaşabileceğini vurgulayan Kaymakam Coşkun, karşılıklı olarak bir araya gelmenin sorunların daha hızlı çözüme ulaştırılmasına büyük katkı sağladığını söyledi. 

Kaymakam Coşkun; “Sumbas‘ta görev yapan bizlerin var olma nedeni ilçeye ve hemşerilerimize hizmet etmek. Bu sebeple hizmette sınır ve zaman kısıtlaması olmadığını söylüyoruz. Ele aldığımız konuları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için hepimiz gerekli iradeyi ortaya koyduğumuzda sonuç almamız o kadar kolay olacaktır. Bu nedenle sizler bulunduğunuz bölgede sorunların tespitinde ve çözümünde çok önemli makamlarsınız. Sizlerin çalışmaları ve gayretleri hep ifade ettiğim gibi bizim için çok önemli. Şimdiye kadar muhtarlarımızın ortaya koyduğu bu irade ve gayret için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı kararlılıkla bu hizmetlerin devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Toplantı sonucunda; belirtilen ihtiyaçların karşılanmasına yönelik alınan kararlar doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılması için ilgili Kurumların bilgilendirilmesi ve gerekli adımların atılması kararlaştırıldı. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar