18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4987
EURO34.7943
ALTIN2488.9

Zorkunspor’lu gençler lige galibiyetle başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zorkunspor’lu gençler lige galibiyetle başladı
Abone ol
Zorkunspor ile Savrunspor arasında oynanan U-17 Gençler ligi müsabakasında gelenek bozulmadı.
Zorkunspor ile Savrunspor arasında oynanan U-17 Gençler ligi müsabakasında gelenek bozulmadı.
 
2000, 2001 VE 2002 doğumlu sporcuların mücadele ettiği U-17 yaş grubunda Zorkunspor deplasman maçında Kadirli Sentetik sahada Savrunspor ile karşılaştı. 

Zorkunspor maça Kerim Karaoğlan, Kadircan Eroğlu, Hakan Güler, Emre Orbay, Müslüm Serdar Dimez, Serhat Canlı, Mehmet Akif Tor, Ömer Faruk Yıldız, Vedat Özbil ve Ahmet Ergül’den oluşan ilk 11 kadrosu ile maça çıktı.

Zorkunspor’da Fikret Arava, Sefa Karakoyun, Arif Çelik, Hüseyin Yırtıcı, Ramazan Aktürk, Seyfullah Zamur ve Burhan Taha Özmen ise 18 kişilik kadroda yer alan isimler oldu.

Zorkunspor’un Savrunspor maçı kadrosunda 11 2002’li, 5 2001’li, 2 2000’li sporcu yer aldı.

Maçın başında oyuna kendi sahasında kabul eden ve rakibi tartan Zorkunspor maçın ilk 15 dakikasında atak bulmakta zorlanan ekip oldu.  Savrunspor ise ilk oyunun ilk çeyreğinde oyuna hakim olan taraf olduğu gözlemlendi.

20. dakikanın ardından rakip sahada daha etkin olan Zorkunspor etkili pozisyonlara imza atmak için kanatlardan etkili oldu.  32. Dakikada arkadaşlarından aldığı pasla topu iyi değerlendiren Vedat Özbil  iki kişinin markajından kurtulup ceza sahasının içine  çizgisinde Savrunspor’un kalecisini çaresiz kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturarak  skoru 0-1 yaptı.

Golün ardında baskısını artıran konuk takım Zorkunspor ev sahibi ekibin ataklarına başarılı şekildi engel olurken Orta saha yayı çizgisinden geçmekte zorlanan Savrunspor dakika 38’de uzaktan kaleye vurduğu top 90’dan ağlarla buluştu ilk yarının skoru 1-1 olarak belirledi.

Savrunspor İkinci yarının başında beraberliği yakalamak için baskı yapmaya çalışırken savunma bloğundan açıklar verirken Zorkunspor forvet hattında çok sayıda atağa imza attı. 55. Dakika kornerden gelen topu kaleci elinden kaçırırken Zorkuspor’lu sporcu Ahmet Ergül omuzu ile topu ağlara buluşturdu. Yardımcı hakem gol kararı verirken Orta hakem faul kararında verdi ve pozisyon gol değeri kazanmadı.
Zorkunspor’da 60 Dakika da Ahmet Ergül’ün yerini Sefa Karakoyunlu’ya bıraktı.

72. dakikada Hakem kaleyi çaprazdan gören bölgede iki mücadele Zorkunspor lehine faul kararı  verdi. Topun başına geçen Serhat Canlı Fasolu olarak vuruşu Savrunspor defansının ve kalecilerin bakışları arasında ağlarla buluştu.

Zorkunspor farkı açma Savrunspor kapatmak için mücadele ederken  konuk ekipte 74. Dakika da Mehmet Akif Tor yerini Seyfullah Zamur’a bıraktı.

İkinci yarısı gergin geçen maçta hakem  4 dakika uzatma verirken uzatma bölümün ilk dakikasında Zorkunspor’da Ömer Faruk Yıldız yerini Arif Çelik’e bıraktı. Kalan sürede başka gol olmayınca maçı Zorkunspor 1-2 kazandı.

Maç sonunda ise  maç içinde Sarı kartı bulunan Mustafa Akıllı Kırmızı kartla gördü.

Zorkunspor’un sporcular maç sonunda Osmaniye de galibiyet yemeği yediler.

Zorkunspor gelecek hafta Sitespor’la mücadele edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar