17 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.4924
EURO34.5561
ALTIN2484.4

Zorkunspor Haftaya galibiyetle başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zorkunspor Haftaya galibiyetle başladı
Abone ol
Osmaniye Amatör lig takımlarından Zorkunspor haftaya  U-17 liginde oynadığı Cevdetiyespor karşısında aldığı 6-1 galibiyeti ile başladı.

OsmaniyeAmatör lig takımlarından Zorkunspor haftaya  U-17 liginde oynadığı Cevdetiyespor karşısında aldığı 6-1 galibiyeti ile başladı.

Zorkunspor, Merkez Sentetik sahada  konuk ettiği maça Ali Mete Aydemir, Ramazan Aktürk, Hakan Güler, Feyzullah Bıyıklı, Kerim Karaoğlan, Utku Kaan Taşçı, Kemal  Yeksek, Sefa Karakoyun, Berat Can Uyduran, Süleyman Döndü, Ahmet Ergün isimlerinden oluşan ilk 11’i sahaya çıktı.

Ev sahibi ekipte Mehmet Can Uyduran, Mehmet Can Karip, Arif Çelik, Süleyman İlker Temel,  Aykut Akoğul maçta görev alan isimler arasında yer aldı.

Maç sırasında başlayan yağış müsabakada  futbolculara zor anlar yaşatırken  maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf Zorkunspor  takımı oldu.



GENÇ GOLCÜ AHMET ERGÜN MAÇA DAMGASINI VURDU

Yıllardır alt yapısına verdiği önemi bu sezon almaya başlayan Zorkunspor maça hızlı başlayan takım oldu. 

3 sezon önce Zorkunspor 2001 doğumlu genç sporcu Ahmet Ergün maça damgasını vuran isimler arasında yer isim oldu.  Geçen  belirgin olarak öne çıkan genç sporcu bu yıl forma şansı bulduğu  3 amatör maçlardaki  attığı 2 golle dikkat çekerken yanı sıra  
Cevdetiyespor maçında geleneği bozmadı. 

Maça hızlı başlayan Zorkunspor’un  gollerini golcü isim Ahmet Ergün attığı 3 golle hattrick yapan isim olurken  U-17 Gençler Liginde  attığı gol sayısını 9’a çıkararak maç başı gol ortalamasını 1’e çıkardı. 

Bu sezon ortasında Zorkunspor formasını giymeye başlayan Süleyman Döndü hocasının verdiği forma şansını iyi şekilde değerlendirerek  fileleri iki kez havalandıran isim oldu.

Sarı – mavili Zorkunspor da 3. Sezonu geçiren ve çalışkanlığı ve hırsı ile dikkat çeken  oyuna sonradan giren Arif Çelik skoru belirleyen isim oldu.
 
Konuk takım Cevdetiyespor’un tek golünü ise Emin Saçıkara attı.

KILINÇ “SPORCULARIMIZ CANLA BAŞLA TAKIMLARIMIZIN BAŞARISI İÇİN TER DÖKÜYOR”

Zorkunspor Teknik Direktörü İsmet Kılınç maç sonrası yaptığı açıklamada futbolcularını kutlayarak “Bugün  sporcularımız sahada istediklerimi en iyi şekilde uygulamaya çalıştılar. Geçtiğimiz hafta sürekli oynayan sporculardan bir çoğundan eksik olarak gittiğimiz Kadirli İdman Yurdu deplasman çok iyi bir oyun sergilememize rağmen şansız şekilde  üç puanı Kadirli’de bırakmıştık. Sporcularımız Cevdetiye maçında aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Bugün sahanın her yerine basan bulduğu fırsatları iyi değerlendiren taraf oldu.

Kadroda bulunan sporcularımız yarısından fazlası hafta sonu oynadığımız Tüysüz Gençler Birliği amatör maçında görev alan isimlerden oluştu.

Yoğun maç programına rağmen sporcularımız canla başla takımımızın başarısı ter döküyor.  3 gün içinde 2. Maçında çıkan sporcularımız sahaya yansıttıkları oyundan kutluyoruz.

Rakibimiz Cevdetiyespor’lu sporcularımızı ve teknik heyetini centilmence geçen mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum.  

Sporun dostluk  ve kardeşlik olduğunu  bir kez daha iki takımda gösterdi.  

Hedefimiz önümüzdeki maçlardan da galip ayrılarak  yazdan beri çalışmamızın emeğini en iyi şekilde almak istiyoruz” şeklinde konuştu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar