18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4926
EURO34.7691
ALTIN2493.9

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Yerlikaya, gençlerle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Yerlikaya, gençlerle buluştu
Abone ol
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Sultangazi Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu bir söyleyişe katılarak gençlerle buluştu.Eski milli güreşçi ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Sultangazi Belediyesi'nin...
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Sultangazi Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu bir söyleyişe katılarak gençlerle buluştu.

Eski milli güreşçi ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Sultangazi Belediyesi'nin 50. Yıl Kültür Merkezi'nde gençlerle buluşup onlara başarısının sırlarını anlattı. Düzenlenen programa Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım, Sultangazi Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yıldız, Sultangazi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Yiğit ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Böyle bir organizasyonun bir parçası olduğu için mutlu olduğunu belirten Yerlikaya, "Böyle bir organizasyonda bulunduğum için mutluyum. Benim her zaman söylediğim bir şey var. Toplumumuzun rol modeline ihtiyacı var. Türkiye'de belirli branşlarda, sanat dallarında ve bilim dallarında toplumun rol modeli olmuş kişileri gençlerle buluşturmak çok doğru ve mantıklı. Biraz önce belediye başkanı ile yaptığım bir görüşmede güzel de bir şey duydum. Sultangazi Belediyesi bir güreş takımı ve alt yapısı kuracak. Bizim de arzu ettiğimiz şeyler bunlar işte. Elimizden gelen imkanlarla Ankara'dan destek olmaya çalışacağız." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise böyle değerli bir sporcuyu ağırladıkları için çok memnun olduklarını ve gençlere daha fazla hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi. Başkan Altunay, "Bazı değerli sporcularımızı Sultangazi Belediyesi olarak zaman zaman ağırlıyoruz. Geçen sefer A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yı ağırlamıştık. Şimdi Hamza Yerlikaya bize uzak bir isim değil. Belediyemiz sınırları içerisinde Hamza Yerlikaya Spor Salonu var. Gençlik Meclisi olarak böyle bir davetiye yaptık. Atasporumuzun temsilcisi ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı olan Hamza Yerlikaya'yı ağırlıyoruz. Buradaki amacımız gelen misafirlerimizi gençlerle buluşturup onları biraz daha spora yatkın hale getirmektir. Bize zaman ayırıp geldiği içinde Hamza beye teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar