19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7806
ALTIN2491.7

Trabzonspor Kulübü 45. yılını kutluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor Kulübü 45. yılını kutluyor
Abone ol
Trabzonspor'un kuruluşunun 45. yılı etkinlikleri düzenlenen programla kutlandı.        Törene, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, 1461 Trabzon...
Trabzonspor'un kuruluşunun 45. yılı etkinlikleri düzenlenen programla kutlandı.
    
    Törene, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen ile yeni ve eski yöneticilerinde aralarında bulunduğu az sayıda kişi katıldı. Asbaşkan Şakar ve Divan Başkanı Özbak'ın anıta çelenk sundu.

Trabzonspor Eski Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, burada yaptığı konuşmada, törene katılın az olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Kulübün 45. kuruluş yıldönümünü kutlayan Algan, “Başlangıçta büyük bir kalabalık ve büyük bir arzu ile kurulan Trabzonspor'un o günkü ordusuna zaman içerisinde bir sürü daha üyemiz iştirak etmiş ve sayımız 20 binlerin üzerine çıkmıştır. Ancak konuya girmeden bir sitemimi buradan duyurmak istiyorum. Konuşmaya sıra geldiğinde 20 binlerle konuşuyoruz, büyüklükten konuşuyoruz ama eylemlere sıra geldiğinde çift rakamlı sayıları yukarı geçemiyoruz. Bu Trabzonspor'a yakışmıyor.'' dedi.

45. yılını hırsla özlemle çalışarak geçiren Trabzonspor'un en büyük gücünün şüphesiz üyesi ve taraftarı olduğunu belirten Algan, ''45 yılda maalesef yolda kalanlarımız oldu. Bugün de o yolda kalanları anmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz. Bundan sonraki Trabzonsporluları yaşamak ve yaşatmak için daha arzulu olmalarını tavsiye ediyorum. Aramızdan ayrılanları da saygı ile hürmetle anıyorum. Allah rahmet etsin, mekanlarını cennet olsun.'' ifadelerini kullandı.

ANADOLU’NUN SESİ OLDUK

Kuruluş etkinlikleri kapsamında daha sonra Trabzon Valiliği önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Asbaşkan Nevzat Şakar ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak'ın anıta çelenk sunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Asbaşkan Nevzat Şakar, burada yaptığı konuşmada, Trabzonspor’un Türk futboluna getirdiği farklı kimlikle Anadolu’nun sesi olduğunu söyledi. Bordo-mavili kulübün köklü bir futbol geleneğinin üzerine inşa edildiğine işaret eden Şakar, “Bugün kentimizin ve dünyanın her köşesindeki Trabzonlular’ın en büyük gurur kaynağıdır.
Trabzonspor elbette sadece Trabzonluların takımı değildir. Bugün ülkemizin birçok yöresinde Trabzonlu olmasa da bordo-mavili renklere gönül vermiş milyonlarca taraftarımız yaşamaktadır.” dedi.

Trabzonspor’un Türk futboluna getirdiği farklı kimlikle Anadolu’nun sesi olduğunu belirten Asbaşkan Şakar, konuşmasına şöyle devam etti:

     “Hepinizin bildiği gibi 2 Ağustos 1967 tarihinde kurulan ve kuruluşundan kısa bir süre sonra elde ettiği emsalsiz başarılarla Türk futbolunun büyükleri arasına adını yazdıran kulübümüzün bugünlere gelmesinde şu anda aramızda yer alan değerli şahsiyetlerle birlikte çok sayıda kişinin emeği bulunmaktadır. Kuruluş yıldönümümüzde bu değerli emektarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, aramızdan ayrılanları rahmetle anıyoruz. Türk futboluna getirdiği farklı kimlikle Anadolu’nun sesi olan büyük Trabzonsporumuz ilelebet bu başarı bayrağını zirvede dalgalandırmaya devam edecektir. Bu vesileyle tüm camiamızın kuruluş yıldönümünü kutluyor, yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum.”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar