19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5881
EURO34.8294
ALTIN2501.4

Tosyalı Holding Kadın sporculara destek veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tosyalı Holding Kadın sporculara destek veriyor
Abone ol
Osmaniye OSB’de de fabrikaları bulunan Tosyalı Holding, Tosyalı Toyo markasıyla kadın sporcuları destekliyor.
Osmaniye OSB’de de fabrikaları bulunan Tosyalı Holding, Tosyalı Toyo markasıyla kadın sporcuları destekliyor.
 
2017 yılında faaliyete geçecek Tosyalı Toyo’nun ana sponsorluğunu üstlendiği Osmaniye Kadın Basketbol Takımı, bu sezon 1’inci ligde fırtınalar estirmeye hazırlanıyor.
 
Türkiye’nin global demir-çelik üreticisi olarak sosyal sorumluluklarını da unutmayan Tosyalı Holding, bu kez de sahalarda yerini almaya hazırlanıyor. Eğitim, sosyal yaşam ve sağlık alanında yaptığı başarılı sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’nin “Gönlü Zengin” şirketleri listesinin en üst sıralarına yerleşen holding, kadın sporcuları desteklemek için çok başarılı bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. 
 
Sadece 2014 yılında 107 milyon TL’lik sosyal sorumluluk yatırımıyla Türkiye’nin en hayırsever 4’üncü şirketi olmayı başaran Tosyalı Holding, Tosyalı Toyo Çelik AŞ markasıyla Osmaniye Kadın Basketbol Takımı’nın ana sponsoru oldu.

Bu sezon 1’inci ligde Tosyalı Toyo Osmaniye Kadın Basketbol takımı olarak mücadele verecek olan takım, bölgesinin yanı sıra şirketin de gururu olmayı hedefliyor.
 
GÖZLER OSMANİYE’DE OLACAK
 

2017 yılı içinde faaliyete geçmesi planlanan, Türkiye’nin ilk ileri teknolojiye sahip ve yüksek katma değerli yassı çeliğini üretmeye hazırlanan Tosyalı Toyo Çelik A.Ş, böylece sektöründe bir ilke daha imza atmış oldu. Yapılacak müsabakaların 2014 yılında yine Tosyalı Holding'in Osmaniye’ye kazandırdığı 3 bin kişilik "OSMANİYE TOSYALI ARENA"da oynanacağının altını çizen Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Tüm basketbol severlerin gözü bu sezon Osmaniye’de olacak” açıklamasını yaptı.
 
TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ KADINLAR TARAFINDAN YAZILIYOR
 
Demir-çelik sektörünün lider ve öncü bir firması olarak kadın sporcuları desteklemelerinin kendileri için ayrı bir önem taşıdığını da vurgulayan Fuat Tosyalı, “Sosyal sorumluluk bizim için en az ticari başarımız kadar önem taşıyor. Bu vizyonla eğitim, sosyal yaşam ve sağlık alanında önemli projelere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
Bu konuda “Her zaman önceliği bölgemize veriyoruz” diyen Tosyalı, “Kadınlar Türkiye’nin geleceği. Kendine güveni tam ve güçlü kadınları desteklemenin aynı zamanda ülkemize yapılmış bir yatırım olacağına inanıyoruz. Bu nedenle bir demir-çelik firması olarak kadın sporcuları destekleme ve bu konuda örnek olma kararı aldık” diye ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar