19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3387
EURO35.137
ALTIN2241.6

Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası Halkbank desteğiyle başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası Halkbank desteğiyle başladı
Abone ol
Halkbank'ın resmi sponsorluğunu üstlendiği Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası bugün başladı.
Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası, Halkbank'ın desteğiyle start aldı.

Banka açıklamasına göre, Halkbank'ın resmi sponsorluğunu üstlendiği Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası bugün başladı.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından Alanya'da düzenlenen şampiyonada down sendromlu ve otistik 311 özel sporcu yarışıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, zihinsel ve bedensel farklılıkların, bireylerin eğitim, iş ve spor hayatına katılımının önünde bir engel teşkil etmemesi gerektiğini vurguladı. Taşkesenlioğlu, şunları kaydetti:

"Sporun herkesi birleştirme ve tek yürek yapma gücüne bugün bir kez daha şahit oluyoruz. Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenen bu organizasyon, özel sporcuları bir araya getirmesi nedeniyle büyük önem taşıyor.

Zihinsel ve bedensel farklılıklara sahip gençlerimiz, farklılıkların doğru yönlendirilmesiyle neler başarabileceklerini gösteriyor. Azimli ve çalışkan gençlerimizi desteklemek bizim için bir görev. Halkın bankası olarak, halkın çocuklarını cesaretlendirmeyi ve kucaklamayı sürdüreceğiz. Sporcularımızın hepsine müsabakalarda başarılar dilerim."

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın da destekleri için Halkbank'a teşekkür ederek, özel sporcuların spor uğraşlarında desteklenmelerinin onları bu yarışta güçlendirdiğine işaret etti.

Aydın, "Özel sporcuları desteklemek ve başarılarını takdir etmek için çıktığımız bu yolda hedefimiz 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları. Özel sporcularımızın başarılarına ve mutluluklarına ortak olmak için herkesi şampiyonamızı izlemeye davet ediyorum. Şampiyonada yarışacak tüm sporcularımıza canı gönülden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar