19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3372
EURO35.1875
ALTIN2243.8

Osmaniyespor’a Vali Coşkun Dopingi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyespor’a Vali Coşkun Dopingi!
Abone ol
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Osmaniyespor FK, ligin 23. Haftasında kendi evinde konuk ettiği grubun güçlü ekibi Tarsus İdmanyurdu’nu 3-2 yendi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Osmaniyespor FK, ligin 23. Haftasında kendi evinde konuk ettiği grubun güçlü ekibi Tarsus İdmanyurdu’nu 3-2 yendi.

7 Ocak Stadyumu’nda oynanan ve Muğla bölgesinden Ali Akdeniz, İstanbul bölgesinden Gökhan Esen, Denizli bölgesinden Muratcan Ilgaz hakem üçlüsünün yönettiği maçta Osmaniyespor’un gollerini 49 ve 62. Dakikalarda Süleyman Güneş, 90+’da Kadir Bilimlier attı. Konuk ekip Tarsus İdmanyurdu’nun gollerini ise 34. ve 79. Dakikalarda Ergun Cengiz kaydetti. Osmaniyesporlu futbolcular maçtan önceki seremonide asker selamı vererek, Türk Askerine Zeytin Dalı Harekatı’nda destek verdi. 



Rakip takımın da 100 civarında taraftarının geldiği maça Osmaniyeliler de büyük ilgi gösterdi ve tribünleri doldurdu. Maçı izlemeye ayrıca Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Serdar Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Osmaniyespor
Kulüp Başkanı Mustafa Baştuğ, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da geldi. Taraftarlar Vali Coşkun ve Baştuğ’a sevgi gösterisinde bulundu.

Çekişmeli maçtan galibiyet ve 3 puanla ayrılan Osmaniyesporlu futbolcular, maçtan sonra galibiyet sevincini taraftarları ile paylaştılar. Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol üyeleri de futbolcuları tebrik ettiler.

Güçlü bir rakibi yenmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Osmaniyespor Kaptanı Ahmet Çenet, “Biz bitti demeden bitmez. Allah var gam yok. Sefer Bizim, Zafer Allah’ındır dedik ve çıktık sahaya. Rabbim bize zaferle ayrılmayı nasip etti şükürler olsun. İnandık, Savaştık ve Kazandık. Herkesin ayağına yüreğine sağlık, herşey Osmaniyespor FK için” dedi.

Osmaniyespor aldığı 3 puan ile puanını 28’e çıkardı ve grupta 11. Sırada yer aldı. Osmaniyespor, 24 Şubat’ta oynanacak  24. Hafta maçında deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’a konuk olacak.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar