20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Osmaniyespor sezonun ilk antremanını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyespor sezonun ilk antremanını yaptı
Abone ol
Osmaniye Spor Futbol Kulübü 2016–2017 Sezon hazırlıklarına başladı.
Osmaniye Spor Futbol Kulübü 2016–2017 Sezon hazırlıklarına başladı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Stadyumunda yapılan ilk antrenmanı Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Mehmet Rauf Kocatürk, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve çok sayıda taraftar izledi.
 
Sezonun açılışı için düzenlenen program şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ile başladı. Saygı duruşunun akabinde okunan İstiklal Marşımızın ardından Osmaniye Spor Kulüp Başkanı Murat Teke açılış konuşması yaptı.
 
Başkan Murat Teke çok emek harcayarak iyi bir kadro kurduklarını ifade ederek, "Bugün yapmış olduğumuz ilk antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladık. İyi bir kadro kurduk. Yeni katılan arkadaşlarımızın takıma uyumunu sağlamak için iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz. Futbol isteği olan, güçlü taraftarı olan bu takıma üst ligler yakışır. Biz de bu doğrultuda kurduğumuz takımımızla yapılması gereken ne varsa onu yaparak üst lige çıkacağız. İnşallah verimli, sakatlık olmayan, takım uyumunun kısa sürede gerçekleştiği bir kamp dönemi geçireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
 
Açılış konuşmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu. Programın sonunda sahaya inen Vali Kerem Al ve protokol mensupları takıma yeni sezonda başarılar dilediler.

Vali Al, Teknik Direktör Harun Aydoslu ve Takım Kaptanı Ahmet Çenet'ten Şampiyonluk sözü aldı. Açılış programı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 
Programın ardından Osmaniye Spor ilk antrenmanını yaptı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar