23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.6097
EURO34.7619
ALTIN2421.4

Osmaniyespor, rakibi 12 Bingölspor’u gole boğdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyespor, rakibi 12 Bingölspor’u gole boğdu
Abone ol
Ziraat Türkiye Kupası eleme turlarının birincisinde deplasmanda 12 Bingölspor’a konuk olan Osmaniyespor FK, rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.
Ziraat Türkiye Kupası eleme turlarının birincisinde deplasmanda 12 Bingölspor’a konuk olan Osmaniyespor FK, rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.

Bingöl Şehir Stadyumu’nda oynanan ve Volkan Doğan (Orta Hakem), Eren Özçelik (1. Yardımcı hakem), Ali Baykara (2. Yardımcı hakem), Umuthan Tunç (4. Hakem) hakem dörtlüsünün yönettiği maça hızlı başlayan Osmaniyespor, rakibi karşısında ilk dakikalarda goller buldu.

Maça; Mehmet Ali Tunç, Murat Demirezen, Cihat Can Yiğit, Ahmet Çenet, Resul Ekrem Turhan, Mustafa Taşkın, Hakan Albayrak, Erdi Balcı, Ali Korkmaz, Abdurrahman Çubukcu, Ali Kafadar ilk onbiri ile çıkan Osmaniyespor, ilk 15 dakikada durumu 2-0 yaptı. İlk yarının 30. Dakikasına 4-0 önde giren Osmaniyespor, ilk yarıyı da bu skorla tamamladı.

İkinci yarıda da üstün olan Osmaniyespor, 2 gol daha kaydederek maçı 6-0 kazandı.

Osmaniyespor’un gollerini Murat Demirezen (dk.2 ve dk. 7), Mustafa Taşkın (dk. 23 ve dk. 63), Ali Kafadar (dk. 20) ve oyuna 35. Dakikada Erdi Balcı’nın yerine giren Volkan Aka (dk.70) kaydetti. İkinci yarıda Resul Ekrem Turhan’ın yerine Sadi Berat Öztürk, Ali Kafadar’ın yerine de Eyüp Ataş girerek görev aldı.

Maçla ilgili açıklama yapan Osmaniyespor FK Basın Sözcüsü Osman Turunç, “12 Bingölspor, maça her ne kadar genç takımla çıksa da çok iyi mücadele ettiler.

Müsabaka başlar başlamaz, takımımız kalitesini ortaya koydu ve ilk dakikalarda goller buldu. İlk dakikalarda gelen gollerin rahatlığı ile daha iyi bir performans sergileyen takımımız maçı da farklı kazandı.

Teknik ekibimize ve sporcularımızı alınan bu başarılı galibiyetten dolayı yönetim kurulumuz adına kutluyorum. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimiz başta olmak üzere yönetim kurulumuz, teknik kadromuz ve sporcularımız hep birlikte kenetlenerek, bu sezon için iki hedef ortaya koydu.

Birincisi kurumlaşmak diğeri ise Osmaniyespor FK’yı ligde şampiyon yaparak 3. Lig’e çıkarmaktır.

Bu tabiî ki sadece bizimle olmaz. Biz tüm Osmaniye’lilerin desteğini bu konuda bekliyoruz. Özellikle bayan taraftarlarımızı da maçları izlemeye davet ediyoruz. İnşallah hep birlikte bu yükün altından kalkmaya çalışacağız. Herşey Osmaniyespor FK için. Ayrıca takımımızı deplasmanda da yalnız bırakmayan taraftarlarımıza destekleri için de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu arada bir grup Osmaniyespor taraftarı da Bingöl’e giderek takımlarına destek verdi. Taraftarlar alınan farklı galibiyet ile sevinç yaşadı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar