18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4988
EURO34.805
ALTIN2487.4

Osmaniyespor FK’ın “fırsat” maçı…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyespor FK’ın “fırsat” maçı…
Abone ol
Bölgesel Amatör Ligi 5. grup lideri Osmaniyespor FK, Pazar günü en yakın takipçisi Silifke Belediyespor’u konuk edecek.
Bölgesel Amatör Ligi 5. grup lideri Osmaniyespor FK, Pazar günü en yakın takipçisi Silifke Belediyespor’u konuk edecek.

Osmaniye 7 Ocak şehir stadyumunda Pazar günü saat: 14.00’te başlayacak olan Osmaniyespor FK ile Silifke Belediyespor karşılaşması, grup lideri konumundaki Osmaniyespor FK için önem taşıyor.

Osmaniyespor FK, BAL  ligi’nin 5. grubunda yapılan 6 maçta 5 galibiyet ve  bir beraberlikle sonuçlanan karşılaşma neticesinde  16 puanla Lider durumda bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta İskenderun deplasmanında, İskenderun 1967 takımını 3-1 yenerek, takipçisi ile arasını açan Lider Osmaniyespor FK takımı, Pazar günü Silifke Belediyespor’u konuk edecek.

Osmaniyespor FK, Pazar günü Osmaniye 7 Ocak şehir stadyumunda Silifke Belediyespor takımı ile karşılaşırken, Rakip takım grupta 12 puanla ikinci sırada bulunuyor. Grupta üçüncü sırada ise 11 puanla Ceyhanspor yeralıyor.

Osmaniyespor FK’nın Pazar günü yapacağı maçın neticesi, liderlikteki başarı ile birlikte, şampiyonluk yolunda da önemli yol alacağı taraftarları arasında tartışma konusu haline geldi.

Osmaniyespor FK, grubunda 16 puan ile lider durumunda bulunurken, en yakın takipçisi Silifke Belediyespor karşısında galip gelmesi durumunda puanı 19’a yükselecektir.

Silifke Belediyespor maç sonucunda 12 puanda kalacak, diğer takipçi Ceyhanspor sahadan galip ayrılsa bile 11 puanını 14’e çıkaracaktır.

Osmaniyespor FK’ın Pazar günü kendi evinde oynayacağı Silifke Belediyespor karşılaşması lig’in geleceğindeki süreç önem taşımaktadır.

Pazar günü Osmaniyespor FK’ya destek vermek için spor severler 7 Ocak Şehir stadyumunda olmalı, yerel yöneticilerimiz, sivil toplum kuruluş temcilerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz bu maçı mutlaka izlemeli ve Osmaniyespor FK karşılaşma sonunda galip gelerek grubundaki puan farkını yükseltmelidir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar