29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

Osmaniyespor FK, Aydınspor 1923’ü ağırlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyespor FK, Aydınspor 1923’ü ağırlıyor
Abone ol
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Osmaniyespor FK, Pazar günü Aydınspor 1923 takımıyla ikinci yarıda ilk kez taraftarının karşısına çıkıyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden OsmaniyesporFK, Pazar günü Aydınspor1923 takımıyla ikinci yarıda ilk kez taraftarının karşısına çıkıyor.

Aydınspor maçı hazırlıklarını 7 Ocak Stadyumda yaptığı çift kale maçla sürdüren sarı yeşilli takım maç saatini beklemeye başladı. 

Osmaniyespor FK’den yapılan açıklamada, takım olarak ikinci yarıda ilk kez taraftar karşısına çıkacak olmanın heyecanının yaşandığını belirttiler.

7 Ocak stadyumunda oynanacak maçta Aydınspor 1923 takımına karşı sahaya 3 puan parolası ile çıkacaklarını aktaran Osmaniyespor FK, taraftarlarında desteği ile bunu başaracaklarına inandığını dile getirdiler.

Devre arasını çok iyi değerlendirdiklerini belirten yetkililer, yapılan transferlerin takıma uyum sağladığını ifade ettiler. 

Osmaniyespor FK’nın ikinci yarıda daha başarılı olacağını vurgulayan Osmaniyespor FK yetkilileri, “İlk yarıda özelikle sahamızda arzu etmediğimiz sonuçlar aldık.

Beklenmedik puan kayıplarından dolayı ilk yarıyı istediğimiz yerde tamamlayamadık.

İkinci yarı için takımımızın ihtiyacı olan bölgelere, katkı sağlayacak oyuncular transfer ettik. Antalya’da ikinci devreye hazırlanan takımımız iyi bir kamp dönemi geçirdi.

İkinci yarıya Düzyurtspor beraberliği ile başladık.

Oyuncularımızın hırsı, mücadelesi ve kazanma azmi bizi daha da umutlandırdı.

Pazar günü oynayacağımız Aydınspor 1923 maçını, taraftarımızın da desteğiyle galip geleceğimize inanıyorum.

Yeni transferlerimiz de ilk kez taraftarımız önünde oynayacak. Bu maç ikinci devre kendi sahamızda oynayacağımız ilk maç olmasından dolayı da büyük önem taşıyor.

İnanıyorum ki taraftarlarımız açık ve kapalı tribünde adeta bir şölen yaşatacaklar. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum” dediler.

Osmaniyespor FK - Aydınspor 1923 karşılaşması Pazar günü (Yarın)saat 13.30’da 7 Ocak Stadyumunda oynanacak. Osmaniye ekibi, 23 puanla 11.sırada yer alırken konuk ekip ise 18 puanla 14. sırada yer alıyor.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar