26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5385
EURO34.9785
ALTIN2439.3

Osmaniye'nin Perilerinde Hedef Şampiyonluk

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'nin Perilerinde Hedef Şampiyonluk
Abone ol
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) ekibi Osmaniye Gençlik Antrenörü Mehmet Özkan, ligde hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) ekibi Osmaniye Gençlik Antrenörü Mehmet Özkan, ligde hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Özkan, Tosyalı Arena'da düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, güçlü bir kadro kurduklarını, federasyon kupasında ilk sekiz takım arasında yer aldığını belirtti.

             Osmaniye Gençlik Antrenörü Mehmet Özkan

Sezonun ilk maçında deplasmanda galip geldiklerini ifade eden Özkan, “Bu yıl süper lige çıkma hedefi olan bir takım oluşturmaya çalıştık. Yoğun bir antrenman temposuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sezon öncesinde Antalya'da federasyon kupası oynadık. İki maçımızı çok farklı kazandık. Son sekiz takım arasına girdik ve buradaki hedefimiz de yine kupayı kaldırmaktır” dedi.

Özkan, sezonun ilk maçından deplasmandan galip geldiklerini hatırlattı. Şampiyonluğu hedeflediklerini, bu hedefe ulaşmak için bütün maçları kazanmak istediklerini kaydeden Özkan, şunları kaydetti:

"Ligin ilk maçını geçen hafta, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne karşı oynadık ve sahadan 60 – 49 kazandık. Yeni kurulmuş takım olmamıza rağmen iyi gidiyoruz. Takımla ilgili herhangi bir memnuniyetsizliğimiz yok. Şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz. Bunun için her maçımız önemlidir. Taraftarlarımızın da desteği ile hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Bize bu imkanları sunduğu için valimize ve yönetimimize teşekkür etmek istiyorum. Bu takımı layık olduğu yere getirebilmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan emin olabilirsiniz" dedi.

Takım kaptanı Tuğçe İnantepe ise takımda arkadaşlığın iyi seviyede olduğunu, şampiyon olmak istediklerini belirtti.


                           Takım kaptanı Tuğçe İnantepe

İnattepe, "Hedefimiz süper lige çıkmak. Bunun için getirildik zaten bu takıma. Görevimizi en iyi şekilde yaparak hedefimize ulaşacağız" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar