25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5671
EURO34.9595
ALTIN2425.9

Osmaniyeli sporcular Mersin’den madalya ile döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeli sporcular Mersin’den madalya ile döndü
Abone ol
Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen “Anadolu Yıldızlar Ligi Sutopu Türkiye Grup Birinciliği” Müsabakalarına katılan Osmaniyeli sporcular 3. gelerek Bronz madalya ile kente döndü.

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen “Anadolu Yıldızlar LigiSutopuTürkiye Grup Birinciliği” Müsabakalarına katılan Osmaniyeli sporcular 3. gelerek Bronz madalya ile kente döndü.

Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2018 yılı faaliyet programında yer alan, 13-15 Nisan tarihleri arasında Mersin Olimpik yüzme havuzunda “Anadolu Yıldızlar Ligi su topu Türkiye grup birinciliği” müsabakaları yapıldı.

Müsabakalar  Türkiye genelinden; Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Kayseri, Konya, Karaman, Aksaray ve Nevşehir olmak üzere 12 il karma takımından 180 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Mersin’in ev sahipliğinde 3 gün boyunca yapılan bir birinden çekişmeli maçlar sonunda A Grubunda Mersin birinci, Aksaray ikinci, Adıyaman üçüncü ve Malatya dördüncü oldu.

B Grubunda Adana birinci, Konya ikinci, Hatay üçüncü ve Karaman dördüncü olurken, C Grubunda ise Gaziantep birinci, Kayseri ikinci, Osmaniye üçüncü ve Nevşehir dördüncü oldu.

Alınan sonuçlar sonunda A,B ve C Gruplarında ilk ikiye giren Adana, Aksaray, Gaziantep, Mersin, Kayseri ve Konya İl karma takımları 9-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Kayseri’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında mücadele etme hakkı kazandı.

ANALİG Sutopu Türkiye Grup Müsabakaları sonunda dereceye giren İl karma takımlarına madalya ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Olimpik Yüzme Havuzu Tesis Amiri Ufuk Akbaş ve Türkiye Sutopu Federasyonu MHK üyeleri tarafından verildi.

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına su topu müsabakalarına ilk kez katılan erkek takımı, Antrenör Ömer Aydoğan nezaretinde çalışmalarını sürdürürken, ilk müsabaka sonucunda üçüncü gelerek Bronz madalya ile kente döndü.

Su topu takımındaki sporcular, Antrenörleri  Ömer Aydoğan’ın  performansı, destek ve ilgilerinin sonucu başarılı sonuç elde ettiklerini belirterek teşekkür ettiler.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar