29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

Osmaniyeli Özel sporcular, madalya rekortmeni oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeli Özel sporcular, madalya rekortmeni oldu
Abone ol
Türkiye Özel sporcular Spor Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Antalya'da yapılan Özel Sporcular Atletizm 3. Bölge Şampiyonasında toplamda 25 madalya kazanarak kente döndüler.
Türkiye Özel sporcular Spor Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve  Antalya'da yapılan Özel Sporcular Atletizm 3. Bölge Şampiyonasında toplamda 25 madalya kazanarak kente döndüler.

Özel sporcular ve Spor Kulübü temsilcileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Antalya yapılan Özel Sporcular Atletizm 3. Bölge Şampiyonasında, Osmaniyeli mental sporcular altı altın beş gümüş,  on dört sporcu ise bronz madalya aldılar.

Alınan bu başarıyı Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i makamında ziyaret ederek paylaştı. İl Müdürü Ökkeş Demir özel sporcularla özel olarak ilgilendi. Kulüp Antrenörü Merve Kale’den gerekli tüm bilgileri alarak her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, yaptığı açıklamada, "Son kırk yılda gerçekleşen gelişimci ve kapsayıcı tutuma rağmen, birçok ülkede Down sendromlu bireyler hala ayrımcılık ve önyargı ile karşı karşıya kalıyor.

Oysa Down sendromlu bireylerin sosyal hayatta tüm insanlarla beraber, izole edilmeden yaşamaları büyük önem taşıyor.

Dünya Down Sendromu Günü gibi farkındalık yaratacak organizasyonlar, tüm toplumun kapsamlı bir bakış açısı ile Down Sendromu hakkında bilgilendirilmesine olanak sağlıyor.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun amaçlarından biride budur zaten Down sendromlu, otizmli ve diğer özel çocuklarımızı spor hayatına katarak toplum içerisinde izole etmemektir” dedi.

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir daha sonra Dereceye giren özel sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar