24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5671
EURO34.9267
ALTIN2433.5

Osmaniye’de Futbol ve Basketbol Sezonu Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de Futbol ve Basketbol Sezonu Açıldı
Abone ol
Osmaniye’de Futbol sezonu 7 Ocak şehir stadyumunda, Basketbol sezonu ise Tosyalı spor salonunda düzenlenen törenle açıldı.
Osmaniye’de Futbol sezonu 7 Ocak şehir  stadyumunda, Basketbol sezonu ise Tosyalı spor salonunda düzenlenen törenle açıldı.

Vali Kerem Al’ın katılımıyla başlayan sezon açılışında, Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Osmaniye Spor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke de bulundu.

İlk olarak futbol sezonunun açılış töreni için 7 Ocak Şehir Stadyumuna giden Vali Kerem Al, Osmaniye Spor futbolcuları ile tanışarak, takım hakkında bilgi aldı.



VALİ KEREM AL, “OSMANİYE SPOR’UN HEDEFİ, 3. LİG OLMALI”
Osmaniye Spor’a sezonda başarılar dileyen Vali Al, “Osmaniye belli büyüklükte bir il.  Bu nedenle takımımızın sporda şu an bulunduğu nokta kabul edilemez.

Takımımızın mutlak surette bu sene 3. lige çıkma hedefi olmalı ve futbolcularımız bu hedefe odaklanmalıdır. Şu an güzel bir ekip kuruldu. Başarılı olacaklarına inanıyorum. Takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ise “BAL Ligi Osmaniye Spor’a yakışmıyor. Osmaniye Spor’umuzu profesyonel ligde göreceğimizi ümit ediyorum. Osmaniye’de büyük bir heyecan ve birliktelik var. İnşallah bu birliktelik bir sinerji olarak Osmaniye Spor’u 3. lige taşıyacaktır. Buna gönülden inanıyorum” diye konuştu.
 
Osmaniye Spor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke ise bugün aynı zamanda Basketbol Takımının da sezon açılışının yapılacağını kaydederek, “Takımımız önümüzdeki günlerde kampa gidiyor.

Kampta uyum içinde çalışacak ve Türkiye Kupası maçlarına önümüzdeki ay hazırlıklı bir şekilde katılacağız.

Hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmek. Aynı şey Kadın Basketbol takımımız için de geçerli. Bütün Osmaniyelilerin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
 
Vali Kerem Al ve beraberindekiler Osmaniye Spor’un ilk antrenmanını izledikten sonra 7 Ocak Şehir Stadyumunda ayrıldılar.


 
Vali Kerem Al daha sonra Tosyalı Spor Salonuna geçerek Basketbol Sezonunun açılışına katıldı. Bayan Basketbol Takımı oyuncuları ile tanışan Vali Kerem Al, takıma başarılar dileyerek, “Takımımızın bu yıl güzel başarılara imza atacağına inanıyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar