20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Osmaniye'yi Volkan Canbolat temsil etti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'yi Volkan Canbolat temsil etti!
Abone ol
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun (TASKK) 41. Başkanlar Kurulu Toplantısında Osmaniye'yi ASKF İl Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Canbolat temsil etti.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun (TASKK) 41. Başkanlar Kurulu Toplantısında Osmaniye'yi ASKF İl Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Canbolat temsil etti.

Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan toplantıya, TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez, Yönetim, Denetim, Disiplin ve Onur Kurulu Üyeleri ile 81 il’in ASKF temsilcilerinin yanı sıra Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan da katıldı.

Toplantıda Osmaniye'yi en iyi şekilde temsil eden Volkan Canbolat, kentin spor alt yapı problemlerini, projelerini ve tesisleşmeyle alakalı eksiklikleri Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan’a detaylı bir şekilde anlatarak destek istedi.

Canbolat, Osmaniye’deki amatör spor kulüplerin durumu ile ilgili detaylı bilgileri ise TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez'e sundu. 

Toplantının sunuş konuşmasını yapan TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez, Konfederasyonun büyük bir aile olduğunu, ailemizin giderek güçlendiğini ifade etti.

Düşmez, "Konfederasyonumuzda ciddi işler yapılıyor. Benim hayalim her il’de arkadaşlarımızın etkili ve yetkili olması ve amatörlerin güçlenmesidir. Geçen hafta yapılan yerel yönetimler seçimlerinde ASKF kökenli bir çok arkadaşımız değişik partilerden Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi seçilmişlerdir. Amatör spora katkı vereceklerine şüphem yoktur. Seçilen tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim" dedi.

Başkan Düşmez, "Toplantının ve alınan kararların Türk sporuna hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantıya katılan Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan da bir konuşma yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu Amatör futbol faaliyetleri ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve diğer konular hakkında Genel Başkan Vekili Fahrettin Eserdi ve Adnan Ersan ile Genel Başkan Yardımcısı Remzi Ay  bilgilendirme yaptı.

Toplantı ASKF Başkanlarının öneri ve taleplerini içeren konuşmalarla devam etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar