26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.532
EURO35.0123
ALTIN2437.9

Orman Gençlik, Osmaniye Deplasmanında galip ayrıldı: 65-74

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orman Gençlik, Osmaniye Deplasmanında galip ayrıldı: 65-74
Abone ol
TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Ligi 4. Hafta maçında Osmaniye Gençlik, sahasında Orman Gençlik takımına 65-74 yenildi.
TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Ligi 4. Hafta maçında Osmaniye Gençlik, sahasında Orman Gençlik takımına 65-74 yenildi.

Tosyalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada, tüm periyodları önde tamamlayan Orman Gençlik, bu sezonki ikinci galibiyetini elde etmiş oldu.

Sertan Kırklar, Hüseyin Kara ve Sinem Tetik hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk periyodu 19-24 Orman Gençlik’in üstünlüğü ile tamamlandı.

15’ER SAYIYLA EN SKORER İSİM OLDULAR
İyi mir oyun sergileyen Orman Gençlik, ikinci periyodu, 31-41, üçüncü periyodu 50-59 ve son periyodu 65-74 tamamlayarak karşılaşmanın galibi oldu. Karşılaşma sonunda Osmaniye Gençlik takımının en skorer ismi 15’er sayıyla Kelly Santos Muller ile Ana Lelas olurken, Orman gençlik takımının ise en skorer ismi 15 sayıyla Kara Lıana Brown Braxton oldu.

KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Karşılamanın zor bir maç olduğunu söyleyen Orman Gençlik Antrenörü Murat Alkaş, “İki takımda üçte sıfırla buraya geldi. İkinci ligden yeni çıkmış iki takımın maçıydı ve kazandığımız için mutluyuz. Çok zor bir deplasmandı ve psikolojik etkisi de çok yüksekti. Ama bugün oyuncularım sahaya gerçekten çok iyi karakter koydular. Çok iyi mücadelenin yanında iyide basketbol oynadığımızı düşünüyorum, iyi de bir savunma yaptık. Geçen hafta da çok iyi oynamıştık ama çok şanssız bir şekilde kaybetmiştik. Bunu kırdığımız için mutluyum ve bundan sonrada çok daha iyi sonuçlar alacağımıza eminim. Her iki tamıma da başarılar diliyor, oyuncularıma da teşekkür ediyorum” dedi.

‘HAKEM, KASTİ FAULLE MAÇI GÖLGELEMİŞTİR’
Açıklama öncesinde Orman Gençlik takımını galibiyetinden dolayı tebrik eden Osmaniye gençlik Antrenörü Aydın Uğuz, “Onlar içinde bizim içinde önemli bir karşılaşmaydı. Ama bir maç, maç içerisinde 6-7 kere fark 11-12’lere çıkıp tekrar üçe dörde inmesi oldu. Zaten takımın kadrosu da gücümüzü zayıflatıyor.” Dedi.

Hakemlere seslenen Uğuz, “Ben 26 yıldır bu işi yapıyorum hep onlar haklı. Ve bayan hakem Sinem hanımın vermiş olduğu kararlarla, çalmış olduğu kasti faulle maçı gölgelemiştir bana kalırsa. Tekrar Orman sporu tebrik ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar