28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.339
EURO35.1558
ALTIN2306.8

Ordu 19 Eylül Stadı yeni sezona hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ordu 19 Eylül Stadı yeni sezona hazırlanıyor
Abone ol
Orduspor’un iç saha maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadyumu’ndaki çalışmalar son aşamaya geldi. Gece 01.30 itibari ile Sakarya’dan getirilen çimler, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz’ın ilk çimi zemine sermesi...
Orduspor’un iç saha maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadyumu’ndaki çalışmalar son aşamaya geldi. Gece 01.30 itibari ile Sakarya’dan getirilen çimler, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ömer Yılmaz’ın ilk çimi zemine sermesi ile başladı.

Türkiye’de ilk defa denenen ve kumda yetiştirilmesi yanında tamamen yerli üretim olan çimler, Sakarya’dan onbir tır ile Ordu’ya getirildi. Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Türkiye’nin devlet yönetimi bakımından şanslı bir dönemde olduğunu, sporun içinden gelen ve spor faaliyetlerini her daim destekleyen bir başbakana sahip olduklarını söyledi.

“Devlet yönetimi olarak şanslı bir dönemde yaşıyoruz. Spordan gelen özellikle de futboldan gelen bir başbakana sahibiz. Kendisi çamur sahalarda futbol oynadığını söylüyor, spor bakanımızın da ifadesi ile, finansman konusunda başbakanımız kesinlikle sıkıntı yaşanmayacağını ifade ediyor. Biz projeyi yapar yapmaz ödeneğimiz çıkartıldı." diye konuşan İl Müdürü Yılmaz, şöyle konuştu:

"Dünyanın artık sayılı organizasyonlarına Türkiye ev sahipliği yapıyor. Bunun altyapısı olan fiziki imkanlar da başbakanımızın talimatları ile dört dörtlük hale getiriliyor. Kum sayesinde suyun zeminde birikmemesi ve çimlerin çürümeyerek ömrünün uzaması hedeflenen saha yenileme çalışmalarının cumartesi gününe kadar bitirilmesi hedefleniyor. Orduspor yeni sezonda maçlarını daha iyi bir zeminde oynayacak."

ORDUSPOR, AVUSTURYA'DA GÜÇ DEPOLAMAYA DEVAM EDİYOR

Bu arada yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Orduspor, çalışmalarını hazırlık maçlarıyla ve antrenmanlarla sürdürüyor.

Mor - beyazlı ekip Polonya 1. Lig takımı Zagla Lubin ile oynadığı son hazırlık maçını 2 - 1 kazandı. Avusturya'nın Klagenfurt şehrinde Arbeiter Spor Kulübü'nün sahasında gerçekleşen karşılaşmada Orduspor'un gollerini 20. dakikada David Barral ve 30. dakikada da penaltıdan Hasan Kabze kaydetti. Rakip Zagla Lubin'in golü de 36. dakikada yine penaltıdan geldi.

Karşılaşmayı Orduspor Sportif İşler Başkan Yardımcısı Ergin Başyazgan da takip etti. Bogdan Stancu ise ayağındaki hafif sakatlık nedeni ile arkadaşlarını tribünlerden destekledi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar