19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7806
ALTIN2491.7

Okullar Arası Voleybolda Turnuvası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okullar Arası Voleybolda Turnuvası
Abone ol
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa koordine edilen okullar arası genç kız genç erkek voleybol il birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa koordine edilen okullar arası genç kız genç erkek voleybolil birinciliğimüsabakaları tamamlandı.

A ve B Kategorilerinde 72 okul takımı 834 sorucunun katıldığı puan usulüne göre oynanan turnuva Tosyalı ve Merkez Spor Salonunda oynan final maçları ardından tamamlandı.

2017 – 2018 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Genç Kız Genç Erkek Voleybol İl Birinciliği Turnuvasında derce elde eden takımlar şöyle; Genç Kızlar A Kategorisinde; Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi1.ci olurken, 2’nci Kadirli Fen Lisesi, 3’üncü Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 4’üncü Rahime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Genç Erkekler A Kategorisinde ise;Düziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1.ci olurken Düziçi Fen Lisesi2’nciBahçe Anadolu Lisesi3’üncüAdnan Oğuz Anadolu Lisesi4’üncü oldu.

Genç Kızlar B Kategorisinde; Düziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1.ci olurken, 2’nci Osmaniye İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3’üncü Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesive 4’üncü Adnan Oğuz Anadolu Lisesi oldu.

Genç Erkekler B Kategorisinde ise; 75.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1.ci  Düziçi ÇEAŞ Anadolu Lisesi ise 2’ncioldu.

Tamamlanan müsabakaların ardından derece elde eden takımlara Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Tertip Komitesi ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından kupa ve madalya takdim edildi.  

A ve B Kategorilerinde şampiyon olan takımlar Osmaniye’yi Şubat ayında içerisinde belirlenecek tarihte grup müsabakalarında temsil edecek.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar