18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5381
EURO34.7834
ALTIN2493.5

Öğretmen ve öğrenciler, Oryantiring'te yarıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğretmen ve öğrenciler, Oryantiring'te yarıştı
Abone ol
Osmaniye'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen öğretmenler arası Oryantiring yarışmaları sonuçlandı.

Osmaniye'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen öğretmenler arası Oryantiring yarışmaları sonuçlandı.

Osmaniye Oryantiring il temsilciği organizesinde, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kampusunda ki yarışmalara, 80 öğretmen ve 40 öğrenci katıldı.

Parkur hakkında bilgi veren Oryantiring İl Temsilcisi Mustafa Köşeli, "Oryantiring haritası çıkarılan üniversite kampusumuzun belli bir bölgesinde toplanan sporcularımız kendi süresi başladığında kendi kategorisindeki haritayı alarak harita üzerindeki hedeflere sırasıyla tamamlayıp, en kısa sürede ve doğru bir şekilde varış noktasında bilgisayara okutmak kaydıyla yarışmasını tamamlamış olmaktadır.

Bu tür faaliyetin fiziksel zihinsel ruhsal ve sosyal anlamda tüm katılımcıların gelişimlerine önemli katkılar yaptığı binmektedir" dedi. 

Çekişmeli geçen yarışma sonrasında, bayanlar arasında Vali İsmail Fırat İlkokulundan Nagihan Taşdurmaz birinci olurken, Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Özlem Demir ikinci ve Şehit Mehmet Ali Sarak Ortaokulundan Ümmühan Köşeli üçüncü oldu.

Erkeklerde arasında da Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesinden Bahadır Taşdurmaz, Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Ayhan Yılmaz ikinci, Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesinden Altan Tufan üçüncü oldu.

Yarışmaya katılan öğretmenlerin okul bazında ise Bayanlar okul takımı; Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Birincilik kupası alırken, Vali İsmail Fırat İlkokulu ikicilik, Yedi Ocak İlkokulu ise üçüncülük kupası aldı. Erkeklerde okul takımında Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Birincilik kupası alırken, Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi ikincilik, Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi üçüncülük kupası aldı.

Öğrenciler arası yapılan yarışma sonucunda da ise küçük kızlarda; İkra Nur Bila birinci, Elif Şifa Yıldırım ikinci ve Nehir Pırnal üçüncü oldu.

Küçük erkeklerde de A. Oğuzhan Polat birinci, Ali Yavuz Güngör ikinci, Eren Tosunoğlu üçüncü oldu. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Erbay Tan, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katkılarından dolayı Osmaniye Korkut Ata üniversitesi Rektörlüğüne, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve Osmaniye Oryantiring İl Temsilci Mustafa Köşeli'ye ŞELİ'ye de teşekkür etti.

Erbay Tan, ayrıca öğretmenlerin de 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak bir sonraki faaliyete daha fazla katılımın olması temennisinde bulundu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar