19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5949
EURO34.8651
ALTIN2496.5

OGC’den Osmaniyespor FK’ya Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OGC’den Osmaniyespor FK’ya Destek
Abone ol
Bu sezon TFF 3.Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Osmaniyespor FK, 02 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçı öncesi moral buldu.

Bu sezon TFF 3.Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Osmaniyespor FK, 02 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçı öncesi moral buldu.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, kulüp futbolcularına ve teknik heyetine moral yemeği verdi.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen yemekte konuşma yapan OGC Başkanıİsrafil Avcı, “Osmaniyespor, futbol tarihinde önemli başarılara imza atmış, spor camiasına önemli spor adamlarını kazandırmış köklü bir takımdır. Ancak geride kalan yıllar içerisinde inişli çıkışlı süreçler yaşandı. Bizim gönlümüzde Osmaniyespor’un yeri daha üst liglerde olması isteği vardır. Bunu başaracak olanlar da sizlersiniz. Destek bizden, başarı sizlerden olacaktır. Bu nedenle yeni sezonun ilk maçı öncesi Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti olarak; hem sizlerle tanışmak hem de sizlere moral desteği vermek amacıyla bu yemeği düzenledik. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Pazar günü oynayacağınız maçtan da 3 puanla döneceğiniz inancıyla başarılar diliyorum” dedi.

Düzenlenen yemek için teşekkür eden Osmaniyespor Teknik Direktör İbrahim Uzunca “Bizler elbetteki Osmaniyespor’un başarısı için görev yapacağız. Ancak başarı bir bütün olunca daha kolay gelir. Bu takım Osmaniye’nin takımıdır. Arkamızda böyle destekler olursa bizler de daha gayretli oluruz. Sizlere ve taraftar derneklerimize teşekkür ediyorum. İnşallah ilk maçımızdan da iyi bir sonuçla döneriz” diye konuştu.

Osmaniyespor Kulüp Basın Sözcüsü Asım Ersoy da iyi bir yönetimle bu sezon Osmaniyespor’un şampiyonluk için mücadele edeceğini söyledi.

Takım Kaptanı Ferhat Duman ise özellikle iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “Bizler profesyonel futbolcularız. Her futbolcu görev yaptığı takımın başarılı olmasını ister. Ancak bazen istenmeyen sonuçlar da alınabilir. Böyle durumda hemen karamsar olmamak lazım. Bizler başarı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Benim isteğim, taraftarlarımız bize güvensin ve desteğini hiçbir zaman esirgemesin. Pazar günü inşallah iyi bir sonuçla döneceğiz” dedi.

Yemeğe katılan 80 Taraftar Derneği Başkanı Yunus Kurt ve 7 Ocak Taraftar Derneği Başkanı Sedat Köle de bugüne kadar olduğu gibi yeni sezonda da yine Osmaniyespor’a en iyi şekilde destek vermeye devam edeceklerini söylediler.

Futbolcuların da morallerinin yüksek olduğunun görüldüğü program, sohbet ortamında devam etti.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar