20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

OGC takımı turnuvanın ilk maçını kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OGC takımı turnuvanın ilk maçını kazandı
Abone ol
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Osmaniye Şubesi'nin düzenlediği Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın ilk maçları oynandı.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Osmaniye Şubesi'nin düzenlediği Kurumlar ArasıHalı SahaFutbol Turnuvası başladı.

Turnuvanın ilk maçları oynandı.

Çenet Kardeşler Akdeniz Sosyal Tesisleri ve Halı Saha’da düzenlenen turnuvaya; İl Sağlık Müdürlüğü, Göçmenspor, 112 Zeytin dalı, Özel İbni Sina Hastanesi, Devlet Öz Bürospor, Kızıl Elma, Kadirli 112 Acil, Bahçe Fizik Tedavi, İttifak Futbol Takımı, Cebelibereket Gazeteciler, Osmaniye Devlet Hastanesi Radyasyon, Özel Sevgi Hastanesi, Düziçi Korupark, Dirilişspor, Osmanlıspor ve Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti takımları olmak üzere 16 takım katılıyor.

4’er takımdan oluşan 4 grupta oynanacak maçlar sonunda, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Çeyrek finale yükselecek. Eleminasyon usulü devam edecek maçların sonunda kazanan takımlar yarı final maçı oynayacak. Yarı final maçlarının galipleri final müsabakası, mağlupları ise 3.’lük müsabakası oynayarak turnuva sona erecek.

Sağlık-Sen Osmaniye Şube Başkanı Muhittin Çenet, “Sağlık Sen Osmaniye şubesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Halı Saha Futbol Turnuvası’nı bu yıl 15 Temmuz ve Zeytin Dalı Harekatı’ndaki şehitlerimiz anısına düzenledik. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Gazilerimize, yaralılarımıza sıhhat ve uzun ömürler dileriz.

Bugün açılışını yapmış olduğumuz ve 16 takımın katıldığı Halı Saha Futbol Turnuvası’na katılan tüm takımlara başarılar dileriz. Başta yönetim kurulu arkadaşlarıma ve bizleri kırmayarak açılışımıza gelen Memur Sen Onursal Başkanımız Mücahit Çelik beye, Memur Sen Başkanı Mahmut Kahraman beye, İl Sağlık Müdür vekilimiz Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr Mehmet Cingöz beye, Osmaniye Devlet Hastanesi Müdürümüz Mehmet Emin Çuhadar beye, 112 Başhekimimiz Dr Yasin Güngör beye, Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Müdür Yardımcısı Fizyoterapist Serhat Vural beye, Diyanet-Sen Başkanımız Adnan Yiğit beye, Büro Memur-Sen Başkanımız Ebubekir Yılmaz beye, Öz Büro-İş Osmaniye Şube Başkanı Mustafa Taş beye, takımlarımızın kaptanlarına, yöneticilerine ve ismini sayamadığım tüm idareci kardeşlerime teşriflerinden dolayı Sağlık Sen Osmaniye şube yönetim kurulu adına çok teşekkür ederim. Biz büyük bir aileyiz. Durmak yok yola devam” dedi.

Bu arada geçen seneki turnuvada 3. olan Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti takımı ilk maçında rakibi Osmanlıspor’u 4-1 yenerek, bu seneki turnuvada da iddialı olduğunu gösterdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar