19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5883
EURO34.8256
ALTIN2507.4

Mehmet Özdilek: Akıllı ve mantıklı oynayabilseydik maçı kazanabilirdik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Özdilek: Akıllı ve mantıklı oynayabilseydik maçı kazanabilirdik
Abone ol
Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, 2-1’den sonra biraz daha akıllı ve mantıklı oynamaları durumunda maçı kazanabileceklerini söyledi.Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Trabzon’a...
Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, 2-1’den sonra biraz daha akıllı ve mantıklı oynamaları durumunda maçı kazanabileceklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Trabzon’a 3-2 yenilen Medical Park Antalyaspor’un teknik direktörü Mehmet Özdilek, maçı değerlendirdi. Maçı yarıda bırakan Tita'nın sahalardan en az 1,5 ay uzak kalacağına dikkat çeken Özdilek, hakemin bu pozisyonda oyunu devam ettirmesine tepki gösterdi. “Sakatlık pozisyonunda hakemin oyunu devam ettirmesi enteresan.” diyen Özdilek, Tita'nın ayak bileğinde kısmi yırtıklar olduğunu ve bunun işlerini zorlaştıracağını söyledi. Bugün en azından avantajlı duruma geçip yollarına devam etmek istediklerini belirten Özdilek, “1-1'den veya 2-1'den sonra biraz daha akıllı ve mantıklı oynayabilseydik beraberliği, hatta galibiyeti bulabilirdik. Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Kupada kaybettiğimiz bir şey yok. Eskişehirspor maçını kazanarak tekrar avantajlı duruma geçmek istiyoruz.” dedi.

Hakemlerin hata yapabileceğini belirten Özdilek, Hüseyin Göçek'in iyi bir hakem olduğunu söyledi. Özdilek, Tita'nın sakatlık pozisyonunda hakemin oyunu devam ettirmesi, oyuncularının en az 1,5 ay sahalardan uzak kalmasına neden olduğunu kaydetti.

Kırmızı-beyazlı oyuncu Murat Duruer ise Akhisar yenilgisinden sonra kupada galip gelerek, toparlanmak istediklerini, ancak istedikleri oyunu sahaya yansıtmakta zaman zaman güçlük çektiklerini söyledi.

“ÇOK KONUŞULACAK BİR MAÇ, BİZİM İÇİN DERS OLDU”

Medical Park Antalyaspor’u deplasmanda yenerek kupada iyi bir avantaj elde eden Trabzonspor'da teknik direktörü Şenol Güneş, avantajlı duruma gelmek için kazanılması gereken bir maç olduğunu kaydetti. Güneş, maçı kazanarak da bunu başardıklarını söyledi. Oyuna kontrollü başladıklarını belirten Güneş, “1-0'dan sonra biraz daha hızlı olsaydık skor çok daha farklı olabilirdi. Attığımız yediğimiz goller, penaltılar, gol olmayan penaltılar, kırmızı kartlar gibi çok konuşulacak bir maç oldu. Bizim için de iyi bir ders oldu. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı. Güneş, hakemin verdiği kararlardaki pozisyonların tartışılabileceğini ifade etti.

Giray’ın durumuna da değinen Güneş, doktorların bu konuyla ilgili fazla açıklama yaptıklarını söyledi. Bu konuda konuşmak istemediğini belirten Güneş, tüm sonuçları aldıktan sonra açıklama yapacağını ifade etti.

Bordo mavili ekibin başarılı oyuncularından Sapara da, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Sapara, kazanılan maçı Giray'a armağan ettiklerini söyledi. Transfer teklifleriyle ilgili açıklama yapan Sapara, kendisine herhangi bir kulüpten teklif gelmediğini, kendisinin de basından duyduğunu ancak böyle bir şeyin şuan söz konusu olmadığını açıkladı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar