25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5126
EURO35.0007
ALTIN2434.4

Kızlarımızın Yine Yüzü Gülmedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kızlarımızın Yine Yüzü Gülmedi
Abone ol
TÜRKİYE Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) 6’ncı hafta maçında Osmaniye Gençlik, kendi evinde Abdullah Gül Üniversitesi’ne 54-67 mağlup oldu.
TÜRKİYE Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) 6’ncı hafta maçında Osmaniye Gençlik, kendi evinde Abdullah Gül Üniversitesi’ne 54-67 mağlup oldu.

Tosyalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada, tüm periyotları önde tamamlayan Abdullah Gül Üniversitesi, zirve mücadelesinde yenilgisizliğini sürdürürken, Osmaniye takımı altıncı haftada da galibiyet ile tanışamadı.

Turgut Işık, Fazilet Gülter ve Taner şeker hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk periyodu 11-21 Abdullah Gül Üniversitesinin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci periyot da üstünlüğünü devam ettiren Abdullah Gül üniversitesi bu yarıda da 23-39, üçüncü periyodu da 36-52 önde tamamladı. Son periyotta rakibi arasındaki farkı kapatan Osmaniye Gençlik, maç sonunda 54-67 mağlup ayrıldı.

Maçta Osmaniye Gençlik takımının en skorer ismi 17 sayıyla Kelly Santos Muller olurken, Abdullah Gül Üniversitesi takımının ise en skorer ismi 12 sayıyla Esra Ural oldu.

KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ
Maç sonrası açıklama yapan Abdullah Gül Üniversitesi Baş antrenörü Ender Ünlü, hafta içerisinde oynadıkları Euro Lig maçını son anda kaybettiklerini ve zor bir maç olduğunu belirterek, “Çok tempolu ve yorucu geçmişti bizim için. Üzerine de çok uzun bir seyahat geçirdik. Sonrasında takımınızın birçok oyuncusu yorgundu. O açıdan Osmaniye Gençlik maçı çok önemli bir karşılaşmaydı. Kazasız belasız atlattığımız için çok mutluyuz. İnşallah Türkiye Ligindeki yolumuza bu şekilde devam edeceğiz.” Dedi.

‘ACİLEN TÜRK OYUNCU TRANSFER YAPMALIYIZ’
Euro Lig takımına karşı eksik eksik olmanın zor olduğunu belirten Osmaniye Gençlik takımı Baş antrenörü Aydın Uğuz, “Maalesef sezon başında geç kadro oluşturmamız ve iki yabancı oyuncumuzun sakatlanması bizi çok etkiliyor. Acilen Türk oyuncu transfer yapmamız lazım. Çünkü ne kadar iyi niyetli de olsalar kapasiteleri bu kadar oluyor. Acilen sakatlarımız iyileşip ve transfer yapacağız” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar