24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5671
EURO34.9267
ALTIN2433.5

Kızlarımız Yine Mağlup Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kızlarımız Yine Mağlup Oldu
Abone ol
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor Kadın Basketbol Takımı, sahasında konuk olduğu Osmaniye Gençlik takımını 56-79 yenerek ilk deplasman galibiyetini aldı.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor Kadın Basketbol Takımı, sahasında konuk olduğu  Osmaniye Gençlik takımını 56-79 yenerek ilk deplasman galibiyetini aldı.

Tosyalı Spor Salonundaki karşılaşmayı Kerem Baki, Fazilet Gülter ve  Seyhan Topaloğlu hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmanın ilk çeyreğini bir sayı farkla kapatan Osmaniye Gençlik takımı, ikinci çeyrekte Orduspor takımının 5 sayılık farkı ile 32-37 kapattı.  Üçüncü periyotta 40-62 ve son periyotta ise fark iyice açılarak maç 56-79 Orduspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçta Osmaniye Gençlik takımının en skorer ismi 13 Sayıyla Lucie Melek Bouthors olurken, Orduspor Kadın Basketbol takımının ise en skorer ismi 36 sayıyla Megan Elizabeth Frazee oldu.

KÜÇÜMSENMEYECEK BİR TAKIM
Osmaniye takımının kadro olarak küçümsenmeyecek bir kadroya sahip olduğunu ve zor bir atmosferde maçı kazandıklarını belirten Orduspor Baş Antrenörü Alper Durur, "Bizim kadromuza da biz güveniyoruz. özellikle dışarıda maç kazanamıyorduk ve bu ilk deplasman galibiyetimiz oldu. Euro Cup oynadık ve çok yorgun bir şekilde çıktık bu sene. Onun yorgunluğunu yeni yeni attık ve takımsal olarak yavaş yavaş kendimize geliyoruz. Burası çok güzel şehir ve çok güzel bir tesis var. Kendi açımızdan, alt taraftan kurtulup play off hesapları yapmak adına önemli bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Çocuklar çok iyi oynadılar ve çok iyi savunma yaptılar. Önümüzdeki hafta Galatasaray maçı var ve artık ona bakacağız" dedi. 

'BASKETBOL DIŞI İŞLERLE UĞRAŞMAKTAN SIKILDIM'
Konuk takım Orduspor'u galibiyetlerinden dolayı tebrik eden Osmaniye Gençlik Spor Baş Antrenörü Aydın Uguz, "Açıkçası Osmaniye'de ben basketbol dışı işlerle uğraşmaktan sıkıldım.

Maalesef basketbola ne takım nede ben kendimizi veremiyoruz. Bir masa saatini bile tutamıyoruz. Sezon başından beri ikinci yarı başladı ve hala ben masa ile uğraşıyorsam saat deplasman takımı gibi oynuyorsak saat geçiyorsa ve oyuncumu sokamıyorsam  ve daha başka bir sürü şey varsa bu iş böyle olmaz." şeklinde konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar