19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6012
EURO34.8231
ALTIN2490.9

Kamp bitti, Osmaniyespor FK, kente dönüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamp bitti, Osmaniyespor FK, kente dönüyor
Abone ol
Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Osmaniye’mizi temsil eden Osmaniyespor FK, Salı günü (yarın) Nevşehir ili Avanos ilçesindeki yaptığı 10 günlük kamp dönemi bitirerek kente dönüyor.
Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Osmaniye’mizi temsil eden Osmaniyespor FK, Salı günü (yarın) Nevşehir ili Avanos ilçesindeki yaptığı 10 günlük kamp dönemi bitirerek kente dönüyor.

Basın Sözcüsü Osman Turunç, yaptığı açıklamada Osmaniyespor FK nın, takımın 10 günlük kampı tamamladığını ve bu gün kente döneceğini belirtti.

Kapın faydalı geçtiğini ifade eden Turunç, “Takımımız Nevşehir’in Avanos ilçesinde yaptığı 10 günlük kamp dönemi takımız için yararlı oldu. Bu gün kamp sona erecek ve ilimize dönecek. Kamp süresince bizlerden desteklerin hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimize, yönetim kurulumuza ve takımımızı yakından takip taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Turunç, Yönetim Kurulunun kente profesyonel takım kazandırmak için çaba harcadığını belirtti.

Turunç, şöyle devam etti:

” Yönetim kurulumuz takımızı bir üst klasmana taşımak için ellerinden gelen gayreti göstermekte ve Teknik direktörümüzün tavsiyeleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam etmektedir. Bu bağlamda ilimizdeki sporseverlerin birlik ve beraberlik içerisinde takımızı destek vermeleri ve takımımızın 12. gücü olmaları gerekmekte ve Osmaniyespor FK için birlik ve beraberlik zamanıdır. Taraftarlarımızın küskünlük ve dargınlıkları bir tarafa bırakarak takımızın başarısı için takımımızı sonuna kadar destek vermeleri gerekmektedir.”

Osmaniye FK Teknik direktörü Can Güven, kampı başarıyla tamamladıklarını belirterek, kısa sürede önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.

Takımın yeni olduğunu, uyum sorununu aşmak için kampın büyük fayda sağladığını anlatan Güven, “Takımımız yeni oluşan bir takım. Nevşehir ili Avanos ilçesindeki yaptığımız 10 günlük kamp dönemi içerisinde iyi bir çalışma temposu yakalayarak iyi bir kamp dönemi geçirdik. Sporcularımız öz verili bir şekilde üzerlerindeki yükün sorumluluğunu bilerek hareket ettiler. Osmaniye ilimize yakışır bir şekilde davranarak kamp yaptığımız yerdeki diğer takım sporcularına gerek disiplin, gerek davranış ve gerek çalışmaları ile diğer takım oyuncularına örnek oldular. Amacımız Osmaniyespor FK’yı layık olduğu yere getirmektir” şeklinde konuştu.

Kamp süresince Kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptıklarını söyleyen Güven;” Kampımızı Salı günü (bugün) bitiriyoruz. Osmaniye dönüşümüzde sporcularımız Cuma gününe kadar izin vereceğiz. Cuma günü top başı yaparak 02Eylül 2015 tarihinde 12 Bingölspor ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupa maçı için hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Bize desteklerimiz esirgemeyen ve bizlere her konuda yardımcı olan Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar