29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.489
EURO35.1409
ALTIN2325.9

Kadınlar Hokey Süper Lig müsabakaları!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadınlar Hokey Süper Lig müsabakaları!
Abone ol
27 Nisan-3 Mayıs 2019 tarihleri arasında Osmaniye’de oynanan 2018-2019 Sezonu Kadınlar Açık Alan Hokey Süper Lig 2. Etap Maçları tamamlandı.

27 Nisan-3 Mayıs 2019 tarihleri arasında Osmaniye’de oynanan 2018-2019 Sezonu Kadınlar Açık Alan Hokey Süper Lig 2. Etap Maçları tamamlandı.

Müsabakalarda dereceye girenlere ödülleri Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları tarafından verildi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, ödül töreni öncesinde, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Federasyon üyelerini makamında kabul etti. Başkan Karakan ve Federasyon üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, Müsabakanın ilimizde düzenlenmesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ziyaret sırasında Vali Coşkun’a Federasyon Başkanı Karahan tarafından hokey sopası ve forma hediye edildi.

Ziyaretin akabinde Vali Ömer Faruk Coşkun Türkiye Kadınlar ve Erkekler Açık Alan Hokey Süper Ligi 2. Etap Müsabakaları kapsamında gerçekleşen Kadınlar Açık alan Süper Lig Ödül Törenine katıldı.



Törende Vali Coşkun’un yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Federasyon üyeleri, Osmaniye Hokey İl Temsilcisi Kemal Yalçın da yer aldı. Ödül töreni öncesinde Vali Coşkun ve protokol mensupları Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü ve Bolu Belediye Spor Kulübü arasında oynanan final müsabakasını izlediler.

Törende ilk olarak bireysel ödüller verildi. 2018-2019 Sezonu Kadınlar Açık Alan Süper Lig en iyi kaleci ödülünü Bolu Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Serpil Seval Türker’e ödülü Hokey Federasyonu Genel Sekreteri Taylan Mert tarafından; Gol Kraliçesi ödülü Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü sporcusu Perihan Küçükkoç’a ödülü Bayan Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Çakır tarafından, En İyi Oyuncu ödülü Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü sporcusu Perihan Küçükkkoç’a İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Arif Özsarı tarafından verildi.

2018-2019 Sezonu Kadınlar Açık Alan Süper Lig Şampiyonu Gaziantep Polisgücü Spor’a kupa ve madalyaları Vali Ömer Faruk Coşkun ve Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan tarafından, 2018-2019 Sezonu Kadınlar Açık Alan Süper Lig ikincisi Bolu Belediyesi Spor Kulübüne kupa ve madalyaları Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Polisgücü Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu tarafından; 2018-2019 Sezonu Kadınlar Açık Alan Süper Lig üçüncüsü Gaziantep Doruk Spor Kulübüne ise kupa ve madalyaları Federasyon Başkan Yardımcısı Caner Erim ve Osmaniye Hokey İl Temsilcisi Kemal Yalçın tarafından verildi.

Törende ayrıca uluslararası klasmana yükselen hakemler Mahmut Can Çılkız ve Ali Temmuz Şahin’e hakem kokartları Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Federasyon Başkan Yardımcısı Bayram Yüksel tarafından verildi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, tüm sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Ödül töreni, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar